Infrarood sauna
Infrarood sauna
Infrarood sauna

Infrarood sauna

Infrarood sauna kopen

Het vinden van manieren om thuis te ontspannen kan moeilijk zijn, vooral als je een gemakkelijke manier wilt om te zitten, wat stoom af te blazen en je goed te voelen. Daarom willen sommige mensen een infraroodsauna kopen om hun tijd thuis optimaal te benutten zonder naar een sauna te gaan. Een infraroodsauna kopen voor thuisgebruik kan een uitdaging lijken, maar je kunt de beste opties op de markt doornemen. Door dit te doen bespaart u tijd en begrijpt u de vijf beste opties, zodat u een ideale infraroodsauna aanschaft. Zorg ervoor dat u de voor- en nadelen vergelijkt, de beste opties bekijkt en een aankoop doet.

[lasso type=”table” id=”46″ link_id=”1659″]

Voordelen van een infraroodsauna

Voordat u een infraroodsauna koopt, moet u begrijpen wat ze bieden. Als u dat doet, kunt u kijken naar de voordelen van een infraroodsauna en zien of die verbeteringen het een goede keuze voor uw huis maken, zodat u geen geld verspilt.

Constante toegang

Als u een infraroodsauna aan uw badkamer toevoegt, kunt u hem gebruiken wanneer u er zin in hebt. Meestal moet u een afspraak maken met een bedrijf, tijdens de aangegeven tijd gaan, en vertrekken zodra u klaar bent of de tijd om is. Sommige mensen willen niet omgaan met die beperkingen, dus een infraroodsauna kan een verschil maken. U hoeft ook niet naar de sauna te reizen wanneer u wilt genieten, wat een afschrikmiddel kan zijn als u net klaar bent met werken en wilt ontspannen. Het gemak en de gemakkelijke toegang maken het een ideale keuze voor mensen, zodat ze zich goed kunnen voelen wanneer ze hun stress moeten ontvluchten.

Kalmeren en ontspannen

Sommige mensen hebben moeite om te ontspannen en te kalmeren, dus een sauna kan een verschil maken. Omdat je nooit weet wanneer zulke angsten en emoties kunnen opkomen, kan een direct beschikbare sauna helpen wanneer je moet kalmeren. Een aantal mensen gebruiken infrarood sauna’s tegen angst, anderen gebruiken ze als ze zich boos voelen, en weer anderen gebruiken ze als een manier om stress te laten verdwijnen. Het kan goed werken, afhankelijk van uw situatie, dus u kunt sauna’s uitproberen, kijken hoe ze u beïnvloeden, en uw keuze maken.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-ivar-2-fs-bol-com” id=”4344″ link_id=”1660″]

Geld besparen op lange termijn

Een aantal gebruikers gaan zo graag naar de sauna dat ze er één of twee keer per week naartoe gaan. Als u er echter vaak gebruik van wilt maken, kunt u op de lange termijn geld besparen door een infraroodsauna aan te schaffen i.p.v. een infrarood verwarming. Ook al kost het energie om de sauna te laten draaien, aan te schaffen en te installeren, u zult minder uitgeven dan wanneer u regelmatig een sauna bezoekt. Vergelijk de prijzen en kijk waar u valt met betrekking tot deze optie, zodat u weet of u geld kunt besparen. Het kan even duren voordat u het geld terugverdient, maar het kan een solide investering zijn voor uw situatie. Als u de sauna blijft gebruiken, bespaart u geld in vergelijking met wat u zou uitgeven bij meerdere saunabezoeken.

Nadelen van een infrarood sauna

Terwijl u de voordelen bekijkt, dient u ook de nadelen van de infraroodsauna overwegen. Als u leert waar hij tekortschiet en ze doorneemt, kunt u bepalen of u zich moet verbinden aan een sauna of met iets anders moet gaan.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-ivar-2-actie-bol-com” id=”4347″ link_id=”1661″]

Een initiële prijsbarrière

Hoewel u geld bespaart door een infraroodsauna aan te schaffen, kan de initiële prijsbarrière intimiderend zijn om het in de garage te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld voor een lagere prijs naar een sauna gaan dan wanneer u er één van honderden of duizenden euro’s koopt. Sommige gebruikers kunnen zich dat meteen veroorloven, maar anderen moeten van tevoren sparen of worstelen om de sauna te betalen. Als u dit probleem niet hebt, zal het voor u geen nadeel zijn, maar anderen moeten dat in gedachten houden als ze hun opties bekijken. Vergeet niet dat u altijd kunt zoeken naar uitverkoop en prijsdalingen, dus houd daar altijd rekening mee en probeer te investeren in de beste infraroodsauna wanneer dat mogelijk is.

Een infrarood sauna vereist onderhoud en goede verzorging

Als u een infraroodsauna in huis haalt, moet u het product onderhouden en verzorgen. Als u het op een niet-bedoelde manier gebruikt, kunt u schade aan de sauna veroorzaken, waardoor u iemand moet inhuren om het apparaat te repareren. U moet er ook voor zorgen dat alle onderdelen correct werken om schade of ongemak bij het gebruik van de sauna te voorkomen. Doe uw best om het apparaat regelmatig te controleren als u er een koopt, hoewel sommige mensen het onderhoud willen vermijden.

De benodigde ruimte van een infraroodsauna

Een infraroodsauna neemt ruimte in uw huis in beslag. Sommige mensen hebben niet de ruimte die nodig is voor een infraroodsauna, dus zelfs als ze het willen of kunnen betalen, kunnen ze het niet haalbaar passen in het gebouw. U moet de afmetingen controleren om te zien of het in uw huis past voordat u de aankoop doet. Als hij niet bij u thuis past of te veel ruimte inneemt, kan het u moeite kosten er het beste uit te halen en hem natuurlijk te laten aanvoelen.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-joanne-1-bol-com” id=”4353″ link_id=”1662″]

Moet u een infraroodsauna kopen?

Gezien de voor- en nadelen van een infraroodsauna vraagt u zich natuurlijk af of u er een voor uzelf moet kopen. Onthoud een paar punten om de beslissing hanteerbaarder te maken terwijl u nadenkt over uw situatie.

 1. Uw financiële situatie,
 2. Hoe vaak u hem zult gebruiken,
 3. De beschikbare ruimte.

U moet er geen kopen als u zich de installatie van een infraroodsauna niet kunt veroorloven. Vergelijk de prijzen met uw budget om te bepalen of u erin moet investeren. Als u vaak sauna’s bezoekt, kunt u misschien uw geld voor saunabezoeken opzij zetten totdat u een infraroodsauna kunt kopen. Daarover gesproken, u moet bedenken hoe vaak u van plan bent de sauna te gebruiken. Het kan een betere aankoop zijn als u hem maar één keer per jaar of zo gebruikt. Echter, als u van plan bent om het vaak te gebruiken, vindt u de aankoop de moeite waard voor uw behoeften. De ruimte die u heeft is ook van belang voor uw infraroodsauna. Zorg ervoor dat je een plek hebt waar je hem kunt installeren in je huis of gebouw voordat je er een koopt. Controleer de afmetingen en kijk of hij in de ruimte past voordat u hem koopt, dus werk met die details. Als je aan die eisen voldoet en het gevoel hebt dat de aankoop het beste werkt voor jouw situatie, moet je kijken naar de beste infrarood sauna’s.

De beste infrarood sauna’s

Als u zich verdiept in een infraroodsauna en begrijpt wat deze biedt, kunt u een ideale sauna voor uw behoeften aanschaffen. Zorg ervoor dat je de vijf beste opties bekijkt om te zien hoe ze verschillen, wat ze bieden en wat je van een sauna mag verwachten. Vergeet niet dat ze niet in een bepaalde volgorde staan, dus u moet ze vergelijken en begrijpen waarom u de ene sauna boven de andere zou willen kopen. Bovendien, als u tussen deze opties een uitstekende aanbieding voor een infraroodsauna kunt krijgen, wilt u die misschien wel aannemen.

Fonteyn infraroodcabine Ivar 2 FS

De Fonteyn Infraroodcabine Ivar 2 FS biedt een gemakkelijk toegankelijk bedieningspaneel, zodat u de temperatuur kunt aanpassen aan wat u comfortabel vindt. Daarnaast is het een infraroodsauna waar 2 personen van zullen houden. De sauna is 1.000 bij 1.200 millimeter met een deur die naar buiten draait, waardoor u een idee krijgt van de grootte. Het weegt ook 45,36 kilogram en is een houten stijl, waardoor het bij veel ontwerpen past als u soortgelijke decoraties in uw huis heeft die slechts ongeveer 699 euro kost. U zult de voor- en nadelen oppakken als u ziet wat de infraroodsauna biedt.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-ivar-2-fs-bol-com” id=”4344″ link_id=”1654″]
Voordelen Nadelen
 • Naar buiten draaiende deur voor de veiligheid
 • Er kunnen twee mensen tegelijk in
 • Richt zich op de rug en de knieën
 • Insteller aan de buitenkant
 • Slechts een kleine raamopening

 

Deze werkt het best voor mensen die van plan zijn de sauna met iemand te delen of meer ruimte willen. Het werkt ook voor mensen die kampen met rug- of knieklachten.

Fonteyn infrarood sauna Ivar 2 Actie

De Fonteyn Infraroodcabine Ivar 2 Actie, die ook een bedieningsconsole aan de buitenkant heeft om de instellingen te wijzigen, blijft een uitstekende keuze. Het bevat een radio zodat mensen naar muziek kunnen luisteren terwijl ze van de sauna genieten, wat het ontspannen en het verminderen van hun angst vergemakkelijkt.
De infraroodsauna heeft afmetingen van 100 bij 120 centimeter, waardoor de gebruiker veel ruimte heeft. Deze heeft ook een houten ontwerp, weegt 45,36 kilogram en kost €739 euro. Bekijk ook de voor- en nadelen die eraan verbonden zijn.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-ivar-2-actie-bol-com” id=”4347″ link_id=”1655″]
Voordelen Nadelen
 • De deur draait naar buiten
 • Het bevat een bankje om relax te kunnen zitten
 • De sauna warmt snel op
 • Het heeft externe controles
 • Er mogen niet meerdere personen in zitten

 

Deze is ideaal voor mensen die willen ontspannen en zitten terwijl ze van de sauna genieten. Hij is ook geschikt voor mensen die willen dat de sauna snel opwarmt, zodat ze het sneller naar hun zin hebben dan bij de andere opties.

Fonteyn infrarood sauna Levi 3 Exclusive FS

Als u een andere solide optie wilt, kunt u de Fonteyn Infraroodcabine Levi 3 Exclusive proberen als u de bediening aan de binnenkant wilt hebben. U krijgt ook de beschikking over een radio en een cd-speler, zodat u meerdere muziekopties hebt op basis van wat u verkiest. Het is een prominentere optie met zijn afmetingen van 120 bij 150 centimeter, zodat er misschien meer mensen in passen. Het weegt ook ongeveer 45,36 kilogram en kost 1.199 euro, waardoor het een fatsoenlijke optie is als je het niet erg vindt om het geld eraan uit te geven. U kunt de voor- en nadelen bekijken om te begrijpen wat u kunt verwachten.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-levi-3-exclusive-fs-bol-com” id=”4349″ link_id=”1656″]
Voordelen Nadelen
 • Heeft interieur sauna controles
 • Een groter formaat in vergelijking met anderen
 • Omvat meerdere ramen
 • Een duurdere keuze
 • Sommige mensen houden niet van metalen ontwerpen

 

Deze werkt het beste als u meer ruimte en interne controles wilt.

Fonteyn infrarood sauna Ivar 1 Actie

Je hebt ook de Fonteyn Infraroodcabine Ivar 1 Actie als optie op de markt. Ook dit is een optie met de radio en bediening aan de buitenkant, zodat u deze moet instellen voordat u in de infraroodsauna stapt. De infraroodsauna heeft verpakkingsafmetingen van ongeveer 128 bij 185 millimeter en er past iemand in. Hij weegt ongeveer 45,36 kilogram en kost 650 euro, waardoor het een goedkope optie is. Je hebt natuurlijk nadelen en voordelen, dus neem ze door en kijk wat het apparaat biedt.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-ivar-1-actie-bol-com” id=”4351″ link_id=”1657″]
Voordelen Nadelen
 • De deur zwaait naar buiten
 • Het bevat een bankje voor comfort
 • Hij warmt snel op in vergelijking met anderen
 • Mist interne bediening van de sauna
 • Er past maar één persoon comfortabel in

 

Als u geld wilt besparen, gebruik dan deze infraroodsauna, die mooie functies biedt zonder de bank te breken.

Fonteyn infrarood sauna Joanne 1

U kunt gaan met de Fonteyn Infraroodcabine Joanne 1 als u de bediening in de infraroodsauna wilt. Deze is gericht op gewichtsverlies en biedt thermische therapie voor uw behoeften. Deze heeft verpakkingsafmetingen van 128 bij 185 millimeter. Hij weegt 45,36 kilogram en kost 650 euro, waardoor het een van de goedkopere infraroodsauna’s is die u kunt kopen. Dubbelcheck de voor- en nadelen van de infraroodsauna om te zien wat hij biedt.

[lasso ref=”fonteyn-infraroodcabine-joanne-1-bol-com” id=”4353″ link_id=”1658″]
Voordelen Nadelen
 • Heeft eenvoudig te gebruiken controles
 • Omvat een bankje voor comfort
 • Heeft een mooi houten ontwerp
 • Heeft één klein glazen scherm
 • Er past maar één persoon in

 

Kies deze infraroodsauna als u geld wilt besparen en tegelijkertijd het ontwerp eenvoudig wilt houden.

FAQ’s – Veelgestelde vragen rond infrarood sauna’s

Misschien heeft u wat vragen terwijl u de beste infraroodsauna’s op de markt doorneemt, dus neem de veelgestelde vragen (FAQ’s) door. Zo kunt u zien wat ze te bieden hebben, eventuele zorgen wegnemen en er met minimale problemen een aanschaffen.

Wanneer niet in een infraroodsauna stappen?

Terwijl een infraroodsauna voor de ene persoon een geweldig gevoel kan geven, is dat voor een ander misschien niet zo. Je moet vermijden in een te stappen als je te maken krijgt met bepaalde situaties.

 • Als u zich ziek voelt
 • Als er geen ruimte is
 • Als het te heet aanvoelt

In het algemeen kan een infraroodsauna slecht voor u zijn als u al een hoge lichaamstemperatuur heeft. Vraag liever aan uw arts of u erin mag, zodat u geen problemen krijgt. Hetzelfde geldt voor de behoefte aan meer ruimte. Een infraroodsauna met ruimte voor twee personen kan werken voor u en iemand anders, maar misschien niet goed voor een derde. U moet ook vermijden erin te gaan als het zo warm aanvoelt dat u flauw kunt vallen of ziek kunt worden.

Mag u in een infraroodsauna als u zwanger bent?

Over het algemeen wilt u een infraroodsauna vermijden als u zwanger bent. Omdat u op uw gezondheid moet blijven letten en uzelf gehydrateerd moet houden, wilt u misschien niet in een sauna gaan omdat het kan leiden tot gezondheidsproblemen voor u en uw kind.
Als u het idee van een sauna leuk vindt, praat dan van tevoren met uw arts. Dat kan u helpen een gevoel te krijgen voor wat u wel en niet moet doen, zodat u uzelf of uw toekomstige kind niet in gevaar brengt in ruil voor wat comfort.

Hoe gebruik je een infraroodsauna?

Gelukkig is een infraroodsauna meestal eenvoudig te gebruiken. Wel moet u de deuren gesloten houden terwijl u erin zit, zodat de warmte niet ontsnapt of door de hele ruimte gaat, waardoor het moeilijker wordt om de sauna te verwarmen en de warmte naar ongewenste delen van uw huis wordt verspreid.
Afhankelijk van de opstelling moet u ook een apparaat buiten of in de sauna gebruiken. U stelt het in op de gewenste temperatuur en tijd, en het blijft aan en produceert de gewenste stoom terwijl u daar zit.

Wat is de gemiddelde temperatuur in een infraroodsauna?

Hoewel de temperatuur kan variëren afhankelijk van de instellingen en het type infraroodsauna, kunt u gemakkelijk rond de 175 graden Fahrenheit zitten. Afhankelijk van waar u woont, kan de temperatuur in de sauna aanzienlijk verschillen van de temperatuur waar u gewoonlijk mee te maken krijgt.
Met dat in gedachten, bereid u voor en werk op naar een hogere instelling. Omdat u uw lichaam niet wilt schokken, probeer het op een lagere temperatuur en werk tot u de ideale instelling vindt om uw infraroodsauna optimaal en ontspannend te maken.

Wat is het stroomverbruik van een infraroodsauna?

Hoewel het werkelijke stroomverbruik varieert naargelang het product en de vermelde statistieken, verbruikt het minder stroom dan een standaard sauna. Daarom kan een infraroodsauna voor u het beste werken als u wilt profiteren van een sauna, maar toch milieubewust wilt blijven.
Een sauna verbruikt echter meestal meer stroom, tenzij u kiest voor een natuurlijke sauna met stenen en vuur. Een dergelijke optie werkt niet goed voor een woning omdat het brandgevaarlijk kan zijn, dus u kunt een infrarood optie gebruiken om u te concentreren op veiligheid en tegelijkertijd het energieverbruik te verminderen.

Is een infraroodsauna gezond?

Een infraroodsauna is een gezonde optie voor mensen die willen zweten, verlichting voelen en ontspannen. Het kan niet alleen een aantal voordelen voor de gezondheid hebben, maar ook helpen met uw geestelijke gezondheid als u het gebruikt om te kalmeren, te ontspannen en uw gedachten te verzamelen.
Je moet ze echter veilig gebruiken om van de gezondheidsvoordelen te kunnen genieten. Als u er bijvoorbeeld te veel tijd in doorbrengt, kunt u te maken krijgen met oververhitting en zelfs uitdroging. Zorg er daarom voor dat u veilig blijft en uzelf in de gaten houdt terwijl u er een gebruikt om problemen tot een minimum te beperken.


Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.

 

 

Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.