Elektrische kachel 2000 watt
Elektrische kachel 2000 watt kopen
een centrale verwarming van dichtbij

Elektrische kachel 2000 watt

Elektrische kachel 2000 watt kopen

Koud weer hoeft je er niet van te weerhouden om buiten op het terras samen te komen of huishoudelijk werk te doen dat van de to-do lijst geschrapt moet worden met de beste 2000 Watt elektrische kachels. Geniet zelfs in de koudste winter van de warme sensatie van warme lucht met de beste elektrische kachels van 2000 watt. Deze betaalbare verwarmingsapparaten zijn essentieel voor degenen die werken in hun garage, studieruimte, of op zolder.

Beste Optie
Airdayss Slimme Elektrische kachel
Vanaf €104,99 euro

De slimme elektrische convector kachel beschikt over een vermogen van 2000 Watt en weegt slechts 7.3 kg. De Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel van Airdayss beschikt over een geïntegreerde thermostaat, 3 verschillende verwarmingstanden (Eco-modus, Comfort modus en Anti-Frost modus), daarnaast beschikt het model ook over een oververhittingsbeveiliging. Je kunt de slimme convector kachel zowel hangend (wand, plafond) als vrijstaand gebruiken. De 2000 Watt elektrische kachel wordt geleverd met 2 poten en alle benodige bevestigingsmateriaal.

Pros:
 • 2000W vermogen
 • Een veiligheidskinderslot, hittebescherming en een ergonomisch ontwerp.
 • Een gratis Smartt Life App en WiFi-mogelijkheden
 • Monteerbaar of verplaatsbaar
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Strak, luxe ontwerp
 • Past in de meeste kamers

Airdayss Slimme elektrische kachel elektrische kachel 1500 watt

Airdayss Slimme Elektrische kachel 2000 Watt

De slimme elektrische convector kachel beschikt over een vermogen van 2000 Watt en weegt slechts 7.3 kg. De Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel van Airdayss beschikt over een geïntegreerde thermostaat, 3 verschillende verwarmingstanden (Eco-modus, Comfort modus en Anti-Frost modus), daarnaast beschikt het model ook over een oververhittingsbeveiliging. Je kunt de slimme convector kachel zowel hangend (wand, plafond) als vrijstaand gebruiken. De 2000 Watt elektrische kachel wordt geleverd met 2 poten en alle benodige bevestigingsmateriaal.

Wat is het verbruik van een elektrische verwarming van 2000 Watt?

Aan degenen die vragen, wat is het stroomverbruik van een elektrische verwarming van 2000 watt? Het antwoord is eenvoudig: een verwarming van 2000 watt verbruikt twee kilowatt per uur (kWh). Elektrische kachels van 4000 watt verbruiken daarentegen vier kWh. Verwarmer met hetzelfde wattage gebruiken dezelfde hoeveelheid elektriciteit, maar door verschillende functies en technologie kunnen verschillende verwarmingsmodellen beter presteren dan elkaar. Lees hieronder verder om de kosten van jouw elektrische verwarming te berekenen.

Wat kost een elektrische kachel van 2000 Watt per uur?

Een eenvoudige berekening om te bepalen wat een elektrische verwarming van 2000 Watt kost, is de kosten per kW te vermenigvuldigen met het aantal kW dat per uur wordt gebruikt. De gemiddelde elektriciteitstarieven in Nederland liggen rond de €0,16,32 cent per kWh. Stel bijvoorbeeld dat je jouw elektrische verwarming van 2000 Watt één uur lang gebruikt; dan ziet de berekening er als volgt uit: €0,1632 x 2 kWh = €0,3264.

Stel dat je een verwarming van 2000 Watt de hele dag gebruikt. In dat geval zouden de kosten als volgt kunnen worden berekend: €0,1632 x 16 kWh (voor 8 uur) = €2,6112 per 8 uur. Controleer je elektriciteitsrekeningen om de exacte kosten per kW te bepalen bij jouw serviceprovider en bereken de werkelijke kosten van het gebruik van je elektrische verwarming van 2000 watt.

Top 6 beste elektrische kachels van 2000 Watt

Wil je een betaalbare verwarming kopen die een tochtige woonkamer kan verwarmen of een slecht geïsoleerde ruimte kan verwarmen? Wij hebben een lijst samengesteld met de beste keuzes voor verschillende stijlen en gebruikersbehoeften. Na het testen van verschillende elektrische kachels van 2000 Watt en het lezen van reviews, zijn dit volgens ons de beste opties voor elke thuis- of kantoorruimte. Ontdek de top zes beste elektrische kachels met 2000 Watt voor je badkamer of studieruimte. We hebben deze lijst met de beste keuzes samengesteld met hoog gewaardeerde opties van elektrische radiatoren van 2000 watt, elektrische kachels 2000 watt met wifi, terrasverwarmers en meer.

Beste optie + Wandmontage
Beste Oliegevulde Radiator kachel
Staande terrasverwarmer
Type: Ventilatorkachel
Goedkoopste optie
Beste oscillerende kachel
Type: Elektrische toren kachel
Beste optie + Wandmontage
Beste Oliegevulde Radiator kachel
Staande terrasverwarmer
Type: Ventilatorkachel
Goedkoopste optie
Beste oscillerende kachel
Type: Elektrische toren kachel
Lasso Brag

Beste Patio Heater: Excellent Electrics YT2000050

De Excellent Electrics YT2000050 2000-watt heater voor patio’s is de beste optie voor iemand die op zoek is naar een hoge 2000 Watt elektrische heater voor buiten. Met een IPX4 weerbestendigheid is deze in hoogte verstelbare staande kachel ideaal voor patio’s en buitenruimtes die wat regen of sneeuw zien. Eén van de beste eigenschappen van de Excellent Electrics 2000 Watt kachel is dat hij verstelbaar is van 1,2 meter tot 2,1 meter hoog. Hij is ook kantelbaar, zodat je de warme lucht efficiënt in de gewenste richting kunt sturen.

Met drie verschillende warmtestanden en bescherming tegen oververhitting kun je deze betaalbare en draagbare verwarmingsapparaat naar behoefte aanpassen zonder bang te zijn voor pieken. Deze 2000 Watt elektrische kachel werkt op 230V en heeft een snoer van 2,85 meter. Excellent Electronics garandeert twee jaar garantie.

Staande terrasverwarmer
Exellent electrics terrasverwarmer
Vanaf €49,95,-

De Excellent Electrics YT2000050 Terrasverwarmer houdt je zowel staand als zittend warm, omdat dit model in hoogte verstelbaar is. Ook de warmte-intensiteit heb je zelf in de hand. Middels de 3 standen pas je de hoeveelheid warmte geheel naar wens aan. De behuizing is spatwaterdicht en dat maakt de heater buiten veilig in gebruik.

Pros:
 • 3 Warmtestanden
 • Spatwaterdicht en geschikt voor buitengebruik
 • In hoogte verstelbaar van 1.20 tot 2.10 meter hoogte
 • Oververhittingsbescherming

Terrasverwarmer Exellent electrics terrasverwarmer Staand

Meest betaalbare elektrische kachel: Eurom VK2002

De Eurom VK2002 2000 Watt Elektrische Kachel is één van de beste 2000 Watt elektrische kachels. Deze twee-voor-één deal omvat twee witte Eurom kachels met twee warmte-instellingen voor ideale temperaturen in kleine ruimtes. De Eurom VK2002 is het beste voor ruimtes van 22 vierkante meter tot 75 vierkante meter. Gelukkig worden deze verwarmers geleverd in een verpakking van twee, zodat je meerdere elektrische heaters in jouw huis of kantoor kunt gebruiken om de temperaturen snel op te warmen.

Eén van onze favoriete kenmerken van deze 2000 Watt elektrische kachel is de ingebouwde thermostaat die het apparaat uitschakelt zodra de ruimte de gewenste temperatuur heeft bereikt. De veiligheidsvoorzieningen van deze fantastische draagbare elektrische kachel zijn onder andere een kantelbeveiliging en een automatisch uitschakelelement in geval van stroompieken. Dit apparaat weegt iets meer dan een pond (0,5 kg), zodat je het snel van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. Dit apparaat is niet waterdicht, dus gebruik je Eurom VK2002 alleen om je binnenruimtes te verwarmen. Dit draagbare apparaat wordt gevoed door 230 V en een kabel van 150 cm en is ideaal voor kleine kamers die extra warmte nodig hebben.

Type: Ventilatorkachel
Eurom Ventilatorkachel
Vanaf €59,99 euro

De Eurom VK2002 is een ventilator kachel met een maximaal vermogen van 2000 Watt. De VK2002 is voorzien van een thermostaat, zodat de temperatuur makkelijk te regelen is. Door de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging is de kachel veilig in gebruik.

Pros:
 • Geschikt voor kleine ruimtes
 • 3 Warmtestanden
 • Klein, maar wel 2000W vermogen

Eurom elektrische kachel 2000 wattEurom - Ventilatorkachel - VK2002

Beste elektrische radiator: Bellus 2000-Watt Elektrische Radiator

De Bellus 2000 Watt Elektrische Radiator is de beste elektrische radiator met 2000 wattage. Kies uit drie verschillende warmte-instellingen van 800, 1200 en 2000 watt. Verlaag de instellingen om warme temperaturen te behouden met deze energiezuinige verwarming. De Bellus 2000-watt elektrische kachel is een witte elektrische olieradiator met wielen voor eenvoudige mobiliteit tussen kamers in een kantoor, huis of zelfs een camping. Eén van onze favoriete kenmerken van de Bellus elektrische radiator is de snelle opwarmtijd. Met deze elektrische olieradiator warmt een kamer in ongeveer vijf minuten op. Deze radiator is het beste voor ruimtes van ongeveer 400 vierkante meter.

Gebruikers zullen profiteren van de veiligheidsfuncties zoals kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. De regelbare thermostaat helpt de ruimte op de gewenste temperatuur te houden. Bovendien is dit model extreem stil dankzij de geluidsisolatie. Bellus heeft een garantie van een jaar, zodat je alle vier de seizoenen van de warmte kunt genieten.

Beste Oliegevulde Radiator kachel
Bellus Oliegevulde Radiator
Vanaf €99,99.- euro

De Bellus elektrische olieradiator is een ideaal product als bijverwarming voor in de koude winter. De innovatieve olieradiator op wieltjes zorgt ervoor dat je de olieradiator erg makkelijk kan verplaatsen. Met een keuzeoptie voor vermogen van 800, 1200, of 2000 Watt zorgt de radiator ervoor dat je er lekker warm bij zit in de winter. Ook is het een energiezuinig product wat aantrekkelijk is gezien de hoge gas prijzen.

Pros:
 • Regelbare thermostaat
 • Robuust maar wel handig op wieletjes
 • Beschikt over een oververhittingsbeveiliging

Olieradiator 2000 watt

Beste Elektrische Convector Verwarming: Auronic Elektrische Convector Verwarming

De Auronic elektrische convectorkachel is de beste elektrische convectorkachel voor gebruik binnenshuis. Dit geweldige verwarmingsapparaat heeft drie warmtestanden van 750, 1.250 en 2.000 watt. Dankzij de hittebestendige handgrepen en het lange snoer van 1,5 meter is deze elektrische kachel gemakkelijk te verplaatsen. Bovendien is hij compact en licht, zodat je hem overal kunt dragen of opbergen. Wij adviseren deze elektrische kachel te gebruiken voor kamers van 15 vierkante meter tot 50 vierkante meter.

Deze verwarming verwarmt kamers in enkele minuten en heeft een automatische uitschakelbeveiliging die de verwarming uitschakelt bij stroompieken. Deze verwarming is heerlijk stil, dus je kunt hem gerust gebruiken om ‘s nachts een kamer op te warmen. Met een fabrieksgarantie van een jaar kun je deze heater zonder zorgen over defecten alle vier de seizoenen gebruiken. Deze elektrische verwarming is niet waterdicht, dus gebruik het apparaat alleen binnenshuis of in droge buitenomstandigheden.

Goedkoopste optie
Auronic Elektrische Kachel
Vanaf €39,99.-

Heb jij je dikste trui al aangedaan maar zit je nog te klappertanden? Warm je kamer binnen no-time op met deze Auronic convectorkachel. Kies één van de drie warmtestanden (750W, 1250W, 2000W) en de draaibare thermostaatknop. De kachel is compact, efficiënt en altijd veilig te verplaatsen dankzij hittebestendige handvaten!

Pros:
 • Goedkoopste optie
 • 750W, 1250W of 2000W warmtestanden
 • Makkelijk te verplaatsen
 • Compact en ruimtebesparend

Auronic Elektrische Convector KachelAuronic elektrische Kachel 2000 wattage

Beste oscillerende verwarming: AirKing 2000-Watt Elektrische Kachel

De AirKing 2000 Watt elektrische kachel is de beste oscillerende kachel met een compact en lichtgewicht torenontwerp. Deze draagbare verwarming oscilleert op 80 graden om koude kamers snel op te warmen in enkele minuten voor een prijs die moeilijk te negeren is. Je zult genieten van het gebruik van de afstandsbediening met deze betaalbare kachel. Je hoeft niet eens op te staan om de warmte-instellingen te veranderen of de verwarming aan of uit te zetten. De AirKing kachel heeft een timerfunctie, zodat de kachel aan en uit gaat wanneer je hem het meest nodig hebt.

Als je binnen handbereik bent, heeft de AirKing keramische kachel intuïtief geplaatste knoppen op het slanke zwarte torenontwerp. De AirKing 2000-watt elektrische kachel heeft veiligheidsfuncties zoals een anti-kantelbeveiliging en een automatische uitschakeling. Gebruik je AirKing elektrische kachel binnenshuis, want hij is niet waterdicht. Toch is de AirKing perfect voor kille nachten buiten als de lucht helder en droog is.

Beste oscillerende kachel
AirKing Elektrische kachel
Vanaf €99,99.- euro
Pros:
 • 80° oscillatie, een constante 80 graden rotatie
 • Smart-timer en kantelbeveiliging
 • Touch display & Bediening op afstand
 • Een tijdloos design

AirKing Elektrische kachel - 2000 Watt Keramische ventilatorkachel met afstandsbediening en timerfunctie

Beste torenkachel: De Dynter HW2000

De Dynter HW2000 elektrische kachel is de beste torenverwarming met 30 verschillende warmte-instellingen en een eenvoudig te bedienen touchscreen en afstandsbediening. Deze kleine maar krachtige 2000 Watt elektrische torenkachel draait 45 graden om kamers gelijkmatig en snel te verwarmen. Navigeer door de timerinstellingen, warmte-instellingen en meer met een LCD-touchscreen en afstandsbediening. De Dynter HW2000 zwarte keramische kachel is uitgerust met veiligheidsfuncties zoals kantelbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, zodat je zorgeloos van jouw torenkachel kunt genieten. De Dynter HW2000 elektrische kachel heeft de optie om 1500 watt of 2000 watt te gebruiken op basis van je eigen behoeften. Deze slanke toren kachel weegt slechts 1,9 kilo en is gemakkelijk te verplaatsen en compact op te bergen. Wij adviseren de Dynter HW2000 elektrische torenverwarmer te gebruiken voor ruimtes van 22 vierkante meter tot 50 vierkante meter voor de snelste opwarmtijden.

Type: Elektrische toren kachel
Dynter HW2000 Elektrische Kachel
Vanaf €69,95.- euro

Dit model is geschikt voor het verwarmen van ruimtes van 10m² tot 50 m² en verwarmt twee keer zo snel als traditionele kachels. Deze elektrische toren kachel kent geen lange opstarttijd maar is binnen 10 seconden heerlijk warm op temperatuur. De kachel heeft een 45 graden zelf roterende functie. De LED-indicatie van de kachel geeft aan welke instellingen actief zijn. 

Pros:
 • LCD-Display met touch screen
 • Afstandsbediening
 • Roterende functie met 45 graden
 • Instelbaar vermogen van 1500W tot 2000W

Conclusie: De beste 2000 Watt elektrische kachel

Nu je alles weet over de beste 2000 Watt elektrische kachels, kun je de geschikte optie voor je eigen situatie kopen om de koude ruimtes in je huis op te warmen. De Airdayss 2000 Watt slimme elektrische kachel is in onze ogen de beste optie van het jaar door alle slimme opties die in de elektrische kachel zitten, zoals de handige Smart Life App. Voiceherkenning met Google Home, bruikbaar met de Smart Life App op 5G of WiFi, familiebeheer integratie met rollenbeheer per device in de familie en een groot LED-display volledig van glas met touchbediening. De convectorkachel beschikt over een vermogen van 1500 Watt en weegt slechts 6.9 kg.

Met App & Voiceherkenning
Slimme Elektrische kachel 1500W
Vanaf €125,- euro

De Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel van 1500 Watt is geïntroduceerd in december 2022 en beschikt over de meest innovatieve mogelijkheden. Voiceherkenning met Google Home, bruikbaar met de Smart Life App op 5G of WiFi, familiebeheer integratie met rollenbeheer per device in de familie en een groot LED-display volledig van glas met touchbediening. De convectorkachel beschikt over een vermogen van 1500 Watt en weegt slechts 6.9 kg.

Pros:
 • Vrijstaande en wandmontage
 • Gebruik van de Smart Life App
 • Glazen touchscreen bediening
 • Eigen planning en schema programmeren
 • Spraakintegratie met Amazon Alexa en Google Home
 • Sharing = Caring met de familiebeheer integratie
 • 100% Tevredenheidsgarantie

Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.