Elektrische kachel met thermostaat
Handmatige instelling van de verwarmingstemperatuur op de radiator.
Handmatige instelling van de verwarmingstemperatuur op de radiator.

Elektrische kachel met thermostaat

Elektrische kachel met thermostaat kopen

Je kunt een elektrische kachel met thermostaat kopen om je huis te verwarmen, maar om er éen te vinden die aan al je behoeften voldoet, kan een zware taak zijn. Daarom zal ons artikel je op weg helpen de beste opties op de markt van vandaag te ontdekken!

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1087″]

De beste elektrische kachels met thermostaat op een rij

Een elektrische kachel met thermostaat biedt verschillende voordelen, maar er zijn vele factoren waarmee je rekening moet houden als je er één kiest. Lees verder voor meer informatie.

[lasso type=”table” id=”32″ link_id=”1086″]

Beste elektrische verwarming met thermostaat

Hier zijn enkele van de beste elektrische verwarmingen met thermostaat die je zou moeten kopen:

Airdayss Slimme elektrische kachel 1500W

Deze efficiënte elektrische kachel heeft een vermogen van 1500W en weegt slechts 6,5 kg. De Smart Electric Convector Heater van Airdayss heeft een geïntegreerde thermostaat, drie verwarmingsstanden en voorkomt oververhitting. Het is een zuinige elektrische kachel met een thermostaat. Elektrische kachels hebben een bijzondere aantrekkingskracht: ze bieden een betrouwbare warmtebron als aanvulling op verwarmingssystemen wanneer je de temperatuur in een bepaalde ruimte, zoals de badkamer of het kantoor aan huis, wilt verhogen. Gezien het aantal mensen dat vanuit huis werkt, is een verwarming die een directe warmtebron levert aan één ruimte de ultieme oplossing.

De Airdayss smart heater kan vrijstaand geplaatst worden, maar je kunt hem ook aan de muur bevestigen. In een klein appartement bespaar ruimte je door de elektrische convectorkachel met thermostaat aan de muur te hangen.  Je kunt de Smart Life app gebruiken om de elektrische convector kachel op afstand te bedienen, zodat je niet hoeft op te staan om de warmte te regelen. Je kunt de elektrische kachel met tal van devices bedienen, zoals een afstandsbediening, app of met de luxe LED-display. De 24-uurs timer en schema-instellingen van de Smart Life app zijn ook handig om je eigen tijd in te stellen.

Het strakke glazen touchscreen maakt het eenvoudig om de intelligente convectorkachel te bedienen. En hiermee kun je de standen comfort, milieu of antivries selecteren. De verwarming heeft een enorm digitaal LED-scherm voor touchbediening. Je kunt gemakkelijk je stem (Voice) gebruiken om de Airdayss slimme elektrische convector heater te laten starten. Het werkt naadloos samen met Google Home en Amazon. Je hoeft alleen maar commando’s te gebruiken.

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1088″]

elektrische kachel 1500 wattAirdayss Slimme elektrische kachel

MOA elektrische convector kachel

De PH01B elektrische kachel houdt je altijd warm en comfortabel. De elektrische convector kachel is eenvoudig te installeren waar je extra warmte nodig hebt, zoals op een kille en sombere herfstdag, en de stijl past bij elke moderne inrichting. Je kunt een kamer van 40 m3 verwarmen met een vermogen van 2000 watt. De verwarming werkt op elektriciteit.

Je kunt de MOA elektrische convectorverwarming ook binnenshuis installeren of elke ruimte op een comfortabele temperatuur houden. Met de MOA elektrische convector kachel kun je snel instellen hoe warm het moet zijn. Het verwarmt de ruimte gelijkmatig. Je kunt het in huis gebruiken, maar het werkt ook goed in een kantoor, werkplaats, serre, kantine, schuur of overdekte patio of veranda.

[lasso ref=”moa-elektrische-verwarming-convectorkachel-portable-heater-2000-watt-ph01w-bol-com” id=”3646″ link_id=”1080″]

Elektrische convectorkachel MOA MOA elektrische convector kachel

Rowenta SO6510 Balnea Silence badkamerkachel

De Rowenta Balnea Silence badkamerkachel levert aanzienlijke, zorgeloze warmte die goed te gebruiken is in de badkamer. De geluidsarme optie is perfect voor langdurig en rendabel gebruik, terwijl het maximale niveau garandeert dat u een ruimte snel kunt opwarmen. In alle omstandigheden genereert een ventilator voldoende warme lucht en verdeelt deze gelijkmatig over de ruimte voor optimaal comfort. De ventilator heeft ook een koelfunctie om kleine delen van het huis in de zomer koel te houden. Dankzij de compacte afmetingen van de kachel en de ergonomische handgreep is hij gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. De handgreep maakt het eenvoudig om de kachel te verplaatsen. Plaats hem in uw slaapkamer en woonkamer of neem hem mee op reis. De kleine elektrische kachel met thermostaat neemt weinig ruimte in beslag.

[lasso ref=”rowenta-so6510-balnea-silence-badkamerkachel-bol-com” id=”3261″ link_id=”1082″]

Rowenta SO6510 Balnea Silence Rowenta badkamerkachel

Veito Blade S2500 elektrische kachel

De Veito blade heater produceert aanzienlijk meer voelbare warmte bij een lager energieverbruik. En dit is te danken aan het gebruik van middengolf infrarood technologie. Ontdek de talrijke voordelen van de S2500 Koolstof Infrarood kachel. Hij wordt geleverd in de kleuren zwart en zilverstaal. Met vier warmteniveaus en een eenvoudige afstandsbediening voor energiezuinig gebruik, is het ontwerp geschikt voor zowel buiten- als binnengebruik. Er zijn vier opties:

  1. 1000 Watt
  2. 1500 Watt
  3. 2000 Watt
  4. 2500 Watt.

De robuuste, weerbestendige behuizing van zwart geanodiseerd aluminium heeft een levenslange garantie van roestvrij stalen 304 roosters. Het is een unieke Carbon warmtebron in Infrarood Heaters en heeft een levensduur tot 10.000 uur. Binnenshuis is het warme gebied tot 30 m2, terwijl buiten een ruimte tot 14 m2 kan verwarmen. Het is afhankelijk van de omstandigheden op de grond. Je bespaart veel geld omdat je de koolstofverwarming gebruikt wanneer je warmte nodig hebt. Het gebruik van conventionele verwarming om een werkplek of garage warm te houden verbruikt extra energie. Bij gebruik op de luxe rang is het apparaat voorzien van kantelbeveiliging, wat betekent dat het uitschakelt als je het omver duwt. Bovendien zorgt de oververhittingsbeveiliging ervoor dat de S2500 nooit oververhit raakt. De thermostaatfunctie garandeert dat je de vooraf ingestelde warmte bereikt.

[lasso ref=”veito-blade-s2500-zilver-energiezuinige-hoge-capaciteit-carbon-infrarood-bol-com” id=”3263″ link_id=”1083″]

Elektrische kachel Tristar KA-5911

De Tristar KA-5911 kachel is uitstekend geschikt voor extra infrarood verwarming in de winter. Met de kleine kachel met ingebouwde handgrepen kun je hem eenvoudig en veilig vervoeren. Het vermogen van 1500 watt van de kachel garandeert dat je snel weer warm bent. Verder heeft de kachel drie standen, een aanpasbare thermostaat en een oververhittingsbeveiliging. Een convectorverwarming is handig om een ruimte snel te verwarmen. Omdat het apparaat vrijwel geruisloos is, kan het gedurende langere tijd worden gebruikt en is het ook ideaal voor gebruik in de slaapkamer. De flexibele thermostaat en de warmteniveaus maken het eenvoudig om de elektrische kachel te regelen. Zo kun je garanderen dat je het vaak snel comfortabel en warm hebt. Het waarschuwingslampje van de schakelaar geeft aan of de verwarming aan of uit staat. De elektrische kachel van Tristar schakelt onmiddellijk uit als hij te warm wordt, om oververhitting te voorkomen.

[lasso ref=”kacheltje-elektrisch-tristar-ka-5911-elektrische-kachel-bijverwarming-1500-watt-bol-com” id=”3270″ link_id=”1084″]

Tristar KA-5911 Elektrische Kachel Tristar KA-5911

Aigostar Tristar KA-5911

Met deze trendy elektrische heater zal je kamer nooit meer koud zijn. Deze luxe olieradiator heeft 13 ribben en vier wielen voor handige mobiliteit. Kies het ideale warmtepeil met de flexibele thermostaat, en de kamer is in een mum van tijd warm dankzij het enorme vermogen van 2500W. Oververhitting en een kantelbeveiliging zorgen voor maximale veiligheid. Bovendien heeft hij een handige kabelopbergplaats. Door de prominente groeven kan de lucht sneller circuleren, waardoor de ruimte sneller wordt verwarmd. Zodra hij de optimale temperatuur bereikt, schakelt de radiator automatisch uit.

Deze Aigostar olieradiator en elektrische heater is bijzonder gunstig omdat hij een timer heeft. En de uren zijn tussen 6 en 24 uur, waardoor je de volledige macht hebt over deze olieradiator. Wanneer de timer afloopt, schakelt de radiator onmiddellijk uit. Twee veiligheidsmechanismen schakelen deze kachel onmiddellijk uit als hij te heet wordt of omvalt. Dankzij de vier wielen kun je deze radiator veilig en moeiteloos vervoeren.

[lasso ref=”kacheltje-elektrisch-tristar-ka-5911-elektrische-kachel-bijverwarming-1500-watt-bol-com” id=”3270″ link_id=”1085″]

Lasko 755320 keramische torenkachel met afstandsbediening

Als je op zoek bent naar comfort, kan de Lasko 755320 elektrische kachel met thermostaat 1500 watt van pas komen omdat hij een troostende warmte geeft. Je kunt de warmteniveaus aanpassen door te kiezen voor lage, hoge of automatische warmte-instellingen. Deze elektrische kachel met afstandsbediening is ideaal voor kleine tot middelgrote kamers en heeft een ingebouwde thermostaat om een constante temperatuur te handhaven. Met de afstandsbediening kun je de temperatuur overal in de kamer regelen.

Hij weegt 8,6 kg en heeft een timer van 8 uur. Ook hier heeft hij een ruime oscillatiemogelijkheid en ingebouwde functies. En verder? De elektrische kachels hebben een cool-touch behuizing en oververhittingsbeveiliging. De keramische ruimteverwarmer van Lasko verwarmt je kelder, kantoor aan huis, slaapkamer of andere ruimte. Deze torenverwarming verdeelt de warmte over de ruimte. En dat dankzij een uitgebreide keramische component en een doordringende luchtstroom. Hij past perfect op kleine locaties en wordt geleverd met een multifunctionele afstandsbediening voor extra gemak. Bovendien heeft de elektrische kachel met regelbare thermostaat 3 jaar garantie en is hij E.T.L. genoteerd.

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1089″]

Hoe kies je de beste elektrische kachel met thermostaat?

Lees meer over enkele van de belangrijkste koopfactoren die van invloed zijn op de keuze van de beste elektrische kachel met thermostaat voor je eigen huis.

Vermogen van een elektrische kachel met thermostaat

Zodra je de afmetingen van de kamer hebt vastgesteld, ga je op zoek naar elektrische kachels die in die ruimte zullen werken. Een redelijke vuistregel is dat je voor elke 10 watt energie één vierkante meter kunt verwarmen. Een verwarming van 1000 Watt kan dus een ruimte van 100 vierkante meter voldoende verwarmen. Een bescheiden elektrische kachel geeft een voelbare warmte wanneer je huis wordt verwarmd door een kachel.

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1090″]

Controleer de afmetingen van je kamer voor een optimaal gebruik

Bepaal bij de aanschaf van een elektrische kachel de hoeveelheid ruimte voor de verwarming. De ruimte zal je helpen bij het vinden van kachels met voldoende energie om je ruimte van voldoende warmte te voorzien. Anders riskeer je een elektrische kachel met ontoereikend vermogen, waardoor je gedwongen wordt er dicht tegenaan te kruipen om enig voordeel te behalen.

Slaapkamers, thuiskantoren en badkamers zijn doorgaans relatief gemakkelijk te verwarmen met een elektrische kachel vanwege de kleine leefruimtes. Grotere ruimtes, zoals de eetkamer, woonkamer, keuken of kelder, hebben een krachtigere elektrische verwarming nodig, zoals een centrale verwarming of zelfs een krachtige ventilatorverwarming.

Waarom zou je een elektrische verwarming met thermostaat kopen?

Een elektrische verwarming biedt een warme omgeving in elke woonruimte. Nu er zoveel elektrische kachels worden verkocht, is een elektrische kachel een goede investering vanwege de voordelen.

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1091″]

Hier zijn enkele voordelen, een concept voor elke kamer:

Je kunt kiezen uit verschillende opties als je een elektrische kachel koopt. Er zijn modellen die je aan de muur kunt hangen en modellen die je moeiteloos kunt verplaatsen. Bovendien zijn ze meestal verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. En dit is een geweldige manier om een elektrisch kachel met thermostaat te vinden die je inrichting aanvult.

Elektrische kachel met thermostaat zijn energiezuinig

Met elektrische kachels met thermostaat kun je een specifieke temperatuur voor je ruimte instellen en dit betekent dat je alleen energie verspilt aan het verwarmen van een ruimte binnen het door je gewenste comfortniveau. Hierdoor kun je geld besparen op voor je energierekening. Bovendien garandeert de elektrische verwarming door het gebruik van elektriciteit dat je minder schadelijke stoffen uitademt en dat het inademen van jouw longen minder belastend is. Bovendien kun je bij gebruik van zonne-energie je elektriciteit opwekken. De elektriciteit is milieuvriendelijk.

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1092″]

Veiligheid van een elektrische kachel met thermostaat

Vele elektrische kachels hebben een veiligheidsfunctie die ze onmiddellijk uitschakelt als er een storing optreedt. Bovendien is de kans op vernieling aanzienlijk kleiner, omdat er niets uit kan sijpelen.
Maar andere kachels kunnen brandgevaar opleveren als ze onbeheerd worden achtergelaten, vooral als je olie of gas gebruikt. Met een thermostaat kun je de gewenste temperatuur op een veilig niveau instellen en schakelt de verwarming automatisch uit als deze te heet wordt.

Gemak van een elektrische kachel met thermostaat

Met één druk op de knop van een afstandsbediening kun je de thermostaatverwarming op afstand gebruiken, zodat je de temperatuur overal in huis kunt regelen. Een elektrische kachel met een thermostaat is de beste optie voor effectieve verwarming met energie. Dus, als je er één wilt kopen, zal onze lijst je in de juiste richting wijzen!

[lasso ref=”slimme-elektrische-kachel-1500w-bediening-via-touch-app-spraakherkenning-bol-com” id=”3629″ link_id=”1081″]

Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.

 

Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.