Deurbel met camera
deurbel met camera kopen

Deurbel met camera

Deurbel met camera kopen?

Thuis moet een veilige plek zijn. Een deurbel met camera zorgt daarvoor. Daarom rusten huiseigenaren en huurders overal hun woningen uit met deurbelcamera’s.

Als je aarzelt om te investeren in een deurbel met camera, onthoud dan dit: gemoedsrust is onbetaalbaar en daar is het onderzoek het mee eens. Een studie uitgevoerd door de Los Angeles Police Department toonde aan dat buurten met deurbellen met camera’s het aantal inbraken met 50 procent zagen dalen, terwijl een buurt zonder deurbellen met camera’s geen enkele daling zag. Deurbellen met camera’s verbeteren niet alleen de veiligheid van je huis, maar helpen je ook bij de communicatie met onverwachte gasten, buren, koeriersdiensten en meer.

Best geteste deurbellen met camera’s

Als je overweegt een videodeurbel aan te schaffen, maar niet zeker weet waar je moet beginnen, lees dan verder. Wij hebben een lijst samengesteld van de beste deurbellen met camera’s op de markt om je te helpen de juiste pasvorm voor jouw huis en gezin te vinden.

  1. Beste bedrade deurbel met camera: Arlo Essential Video Deurbel
  2. Beste draadloze deurbel met camera: eufy Video Doorbell Dual
  3. Runner-up draadloze deurbel met camera: Ring Video Doorbell 4
  4. Beste beveiligde deurbel met camera: Google Nest Bedrade Deurbel.
[lasso type=”table” id=”19″ link_id=”820″]

Arlo Essential bedrade videodeurbel

Kenmerken:
Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
Verhouding: 1:1
Resolutie: 1536×1536
Nachtzicht
Twee-weg audio

De Arlo Essential Wired Video Doorbell is de beste bedrade deurbelcamera op de markt. De deurbel bevat geavanceerde technologie die het moeilijk zal maken om een leven zonder voor te stellen. Zoals de meeste deurbelbedrijven met camera vereist Arlo echter dat gebruikers een maandelijks abonnement betalen om toegang te krijgen tot hun meest indrukwekkende functies. Maar de extra euro’s zijn het waard. Zonder Arlo’s abonnement is de deurbel beperkt tot bewegingsdetectie en live videostreaming. Als dit alles is wat je van een deurbel verlangt, kun je waarschijnlijk een goedkoper apparaat vinden.

Met het Arlo-abonnement krijgen gebruikers 2k-videoresolutie, 30 dagen in de cloud opgeslagen videogeschiedenis, interactieve meldingen, geanimeerde previews en rook- en CO-alarmdetectie, om er maar een paar te noemen. Objectdetectie is de meest beruchte functie van Arlo. Arlo-deurbellen kunnen onderscheid maken tussen mensen, pakjes, auto’s en dieren. Als je vindt dat je te veel meldingen van bezoekers krijgt, kun je de activiteitszone verkleinen tot vlak voor jouw tuin of deuropening. Als je je toevallig onveilig voelt, is de Arlo-app compleet met een bel-een-vriend-functie. Met een enkele druk op de knop kun je één van jouw vrienden bellen. Als alternatief kun je jouw deurbel een luid sirenegeluid laten horen dat ongewenste gasten afschrikt.

Een andere functie is de 24/7 alarmopvolging, zodat je altijd gerust kunt zijn. In plaats van een vriend te bellen, kunnen ze de Arlo-app gebruiken om contact op te nemen met de politie of de brandweer. De Arlo Essential Video Doorbell is het beste voor iedereen die geïnteresseerd is in het aanzienlijk verbeteren van het comfort en de veiligheid van hun huis.

[lasso ref=”arlo-video-deurbel-bedraad-1080p-hd-video-wifi-sirene-wit-bol-com” id=”2973″ link_id=”811″]

Eufy Draadloze Videodeurbel Dual

Kenmerken:
Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
Bovenste camera verhouding: 16:9
Onderste camera verhouding: 4:3
Resolutie bovenste camera: 2560×1920
Resolutie onderste camera: 1600×1200
Nachtzicht
Twee-weg audio

De Eufy Video Doorbell dual is het beste draadloze product op de markt, met een batterij die ongeveer 180 dagen meegaat. Hoewel het geen echte 1:1 verhouding heeft, is het compleet met een bovenste en onderste camera die gebruikers een volledig zicht op hun deur geeft. De bovenste camera gebruikt een passieve infraroodsensor om lichaamswarmte te detecteren, terwijl de radar van de onderste camera beweging detecteert. Dubbele detectie zorgt ervoor dat gemiste bewegingen zelden voorkomen.

Draadloze deurbel met camera

Het meest aantrekkelijke is dat de high-tech functies van Eufy beschikbaar zijn zonder een maandelijks abonnement. Je krijgt alle functies plus 16GB aan lokale opslagruimte. Hoewel dit voor de meeste mensen genoeg opslagruimte is, kun je extra opslagruimte kopen via Eufy’s cloud. Hun meest eenvoudige abonnement houdt de geschiedenis 30 dagen bij. De meeste mensen kiezen echter voor de Eufy deurbel met camera zonder abonnement boven andere merken omdat hun voornaamste zorg de privacyrisico’s zijn die gepaard gaan met cloud-gebaseerde opslag.

Afgezien van verbeterde privacy, loopt de technologie van Eufy iets achter op die van Arlo. Het omvat video previews, bewegingsdetectie meldingen, en 2k resolutie, maar biedt geen call-a-friend, sirene, of emergency response functies. Echter, als het gaat om objectherkenning, heeft Eufy de Arlo deurbel met camera verslagen. De dubbele camera van Eufy volgt het gedrag om onderscheid te maken tussen pakketten, mensen en zelfs gezichten, zodat je niet wordt gealarmeerd als een familielid te laat thuiskomt. Nog indrukwekkender: Eufy gebruikt kunstmatige intelligentie om jouw pakketten veilig te houden.

Je krijgt een speciale melding wanneer een pakket wordt afgeleverd en wanneer iemand onverwachts in de buurt van het betreffende pakket komt. Je krijgt ook herinneringen over het pakket totdat je het naar binnen brengt.

[lasso ref=”eufy-video-deurbel-dual-2-pro-2-cameras-draadloos-inclusief-homebase-bol-com” id=”2976″ link_id=”812″]

WiFi deurbel met camera Video deurbel met camera

Draadloze Ring Video Deurbel 4

Kenmerken:
Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant
Verhouding: 16:9
Resolutie: 1920×1080
Nachtzicht
Tweezijdige audio

Als je er geen hebt, ken je iemand die dat wel heeft. In 2020 verkocht Ring bijna evenveel deurbellen als elk ander topverkopend beveiligingsbedrijf samen. Het merk Amazon is niet voor niets gunstig. Eén van de bestsellers van de Ring deurbel met camera, de vierde generatie videodeurbel is perfect voor huiseigenaren of huurders die een eenvoudig niveau van beveiliging aan hun huis willen toevoegen. Met de videodeurbel kunnen gebruikers voordeurbezoekers in realtime zien, horen en aanspreken.

Deurbel met camera en scherm

Veel Ring-gebruikers verbinden hun deurbel met een Amazon-apparaat, zoals een Echo Show of Fire TV. Een Ring deurbel met camera en scherm geeft gebruikers een hoogwaardig zicht op hun voordeur en de mogelijkheid om te reageren op bezoekers met Alexa-commando’s. Deze bijgewerkte Ring videodeurbel neemt ook vier seconden op voordat je een bewegingsmelding krijgt. Je kunt de volledige opname bekijken op jouw Ring-app om er zeker van te zijn dat je niets mist. De vierde generatie Ring is te verkiezen boven het origineel omdat het een deurbel is met camera en wifi. Dual-band wifi zorgt voor topbewaking. Het heeft ook een verwijderbare batterij die ongeveer een maand meegaat. Er zijn echter extra batterijen te koop, zodat je nooit zonder jouw gemoedsrust komt te zitten.

Voor meer uitgebreide functies kopen gebruikers een Ring Protect-abonnement. Het meest eenvoudige abonnement slaat 180 dagen aan videogeschiedenis op, maakt het opslaan en delen van video’s mogelijk, biedt snapshotmeldingen en nog veel meer.

[lasso ref=”ring-video-deurbel-4-draadloze-deurbeldrukker-4hd-videokwaliteit-zilver-bol-com” id=”2978″ link_id=”813″]

Ring videodeurbel draadloze deurbel met camera

Google Nest bedrade deurbel met camera

Kenmerken:
Compatibel met Google Home App
Verhouding: 3:4
Resolutie: 960×1280
Nachtzicht
Twee-weg audio met ruisonderdrukking

De Google Nest Wired Doorbell is de beste slimme deurbel met camera voor iedereen wiens primaire wens een geavanceerd gevoel van veiligheid is. De bekabelde deurbel met camera neemt 24/7 op en bewaart drie uur aan gebeurtenisgeschiedenis. Omdat hij non-stop opneemt, hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over gemiste inhoud of vertragingen. Mocht je wifi crashen, dan gaat de deurbel nog een uur door met opnemen.

Ondanks de constante bewaking waarschuwt de deurbel de telefoons van gebruikers wanneer een persoon, pakket, dier of auto in zicht is, en ja, hij maakt onderscheid tussen deze vier. Je kunt reageren op bezoekers en koeriers via de deurbel, en ze zullen u net zo duidelijk horen als u ze ziet, omdat de luidspreker ruisonderdrukkende technologie bevat.

Met de slimme deurbel met camera en app kun je ook activiteitenzones instellen. Hoewel het vermogen van de camera om non-stop op te nemen en opnames op te slaan indrukwekkend is, vergroot de aanschaf van een Nest Aware-abonnement de kracht ervan. Hoewel relatief prijziger, kan het de moeite waard zijn, omdat een abonnement gebruikers 30 dagen aan videogeschiedenis laat bekijken. Een Nest Aware-abonnement omvat ook meldingen van bekende gezichten, rook- en koolmonoxide-alarmen en waarschuwingen voor gebroken glas. Deze waarschuwingen worden nuttig gemaakt door verbeterde 911-technologie die de politie waarschuwt met een tik op de knop.

[lasso ref=”google-nest-hello-videodeurbel-bedraad-bol-com” id=”2982″ link_id=”814″]

Google Nest videodeurbel Google Nest Aware videodeurbel

Veelgestelde vragen over deurbellen met camera’s

Nog steeds niet zeker welke deurbel met camera je moet kiezen? Krijg hieronder antwoord op jouw vragen over welke deurbellen met camera’s je kunt kiezen.

Wat is de beste deurbel met camera?

De Arlo Essential Wired Video Doorbell is de beste op de markt. Met uitzondering van de 24/7 opname, bevat het elke functie die je zou vinden in andere producten en meer. De Arlo deurbel biedt gebruikers een ongerept en volledig zicht, evenals verbeterde veiligheidsfuncties, zoals een alarm, noodoproep en een bel-een-vriend functie. De geavanceerde deurbel wordt vermeld tegen een concurrerende prijs met eerlijke maandelijkse abonnementskosten, ook.

[lasso ref=”arlo-video-deurbel-bedraad-1080p-hd-video-wifi-sirene-wit-bol-com” id=”2973″ link_id=”821″]

Wat is een goede deurbel met camera?

Elke device dat meer biedt dan een bewegingsdetectie en live-video streaming is een goede deurbel met camera. Een goede deurbel met camera biedt ook tweewegaudio, objectdetectie en een behoorlijke hoeveelheid opslag waartoe je toegang hebt wanneer dat nodig is. Zonder deze aspecten lijkt een deurbelcamera zinloos. Wat heeft het bijvoorbeeld voor zin om getuige te zijn van iemand die een pakje van jouw voordeur wegneemt als je geen bewijs hebt dat ze dat heeft gedaan omdat jouw video deurbel de video niet heeft opgeslagen?

Secufirst deurbel

De SecuFirst Wi-Fi deurbel behoort tot één van de beste Wi-Fi deurbellen in de markt. Dit komt door de extra mogelijkheden heeft die je bij andere merken niet terug zult vinden. Bekijk alle productinformatie voor alle voordelen op een rij.

[lasso ref=”secufirst-did701zg-slimme-wifi-deurbel-met-camera-zwart-grijs-1080p-bol-com” id=”3001″ link_id=”822″]

Wat kost een deurbel met camera?

Videodeurbellen variëren van €100 tot €260 euro. De prijs varieert naargelang de reputatie van het merk, de technologische kenmerken en of het beveiligingsbedrijf ook een maandelijks abonnement eist. De maandelijkse abonnementskosten variëren van €3 tot €6,50 per maand. Veel bedrijven bieden echter korting wanneer gebruikers het abonnement jaarlijks betalen. Zo is het Nest Aware abonnement van Google bij jaarlijkse betaling €12,38 per jaar goedkoper dan bij maandelijkse betaling.

Hoe werkt een deurbel met camera?

Deurbelcamera’s gebruiken radar- en infraroodtechnologie om beweging te detecteren. Het apparaat maakt vervolgens gebruik van wifi om huiseigenaren te waarschuwen. De meeste deurbellen met camera kunnen ook werken via mobiele data of hotspots, maar werken dan minder betrouwbaar. Deurbelcamera’s van hoge kwaliteit bevatten ook kleine speakers en microfoons die tweewegcommunicatie mogelijk maken. Geavanceerde deurbel camera’s gebruiken een cloud om de opgenomen video’s op te slaan, terwijl andere lokale opslag gebruiken via een SD-kaart, die zich meestal in de deurbel bevindt.

Welke soorten deurbelcamera’s zijn er?

Er zijn verschillende soorten deurbelcamera’s, maar draadloze en bedrade deurbellen met camera’s zijn de belangrijkste types. Een draadloze deurbelcamera wordt aangesloten op de huidige beldraden van een woning. Soms voldoen deze draden echter niet aan de eisen van het apparaat. In dat geval zijn extra bedrading, een nieuwe bel en de hulp van een vakman nodig. Als alternatief kan een huiseigenaar of huurder kiezen voor een draadloos apparaat op batterijen. Deze apparaten kunnen worden aangesloten op de huidige belbedrading van het huis voor een voortdurende lading of periodiek worden opgeladen met een USB-kabel. Welk type je aanschaft is afhankelijk van je huidige woonsituatie en wat je hoopt te bereiken met een deurbelcamera.

Conclusie: Wat is de beste deurbel met camera?

Beproefd, getest en de Arlo Essential Video bedrade deurbel is de beste op de markt. Het apparaat is compleet met elke denkbare functie in de hoogste kwaliteit beschikbaar. Consumenten kopen deurbelcamera’s voor een scala aan redenen. Ze zijn vaak van huis. Ze werken lange uren. Ze winkelen voornamelijk online. Ze wonen in een buurt waar vaak wordt ingebroken, of ze willen extra toezicht.

[lasso ref=”arlo-video-deurbel-bedraad-1080p-hd-video-wifi-sirene-wit-bol-com” id=”2973″ link_id=”823″]

Ondanks jouw redenen om een deurbelcamera te willen, heeft de Arlo Essential Video Wired Doorbell alles om aan jouw behoeften te voldoen, als je op zoek bent naar een deurbel met camera. Arlo is één van de weinige producten met een echte 1:1 verhouding zicht, noodrespons, en een hoge kwaliteit weergave ondanks de status van je cloudopslag. Hoewel de bedrade deurbel van Arlo een top merk is, verkoopt het merk ook op batterijen werkende opties die ideaal zijn voor appartement bewoners, huurders of ingewikkelde klokken. Nu je de beste deurbelcamera’s op de markt van vandaag hebt bestudeerd zijn we erg benieuwd welke je van deze 5 zult kopen en installeren?


Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.