Infrarood verwarming
infrarood verwarming
Eenvoudig en doeltreffend infrarood verwarming om de ruimte te verwarmen

Infrarood verwarming

Een infraroodverwarming kopen?

Met de winter in aantocht ben je wellicht op zoek naar een ruimteverwarming. Een infrarood ruimteverwarmer is een redelijk populaire optie om warm te blijven. Deze verwarming is ontworpen om een kleine ruimte te verwarmen door warmte uit te stralen. Een van de voordelen van een infraroodverwarming is dat deze, in tegenstelling tot een gewone huisverwarming, weinig tot geen geluid produceert en niet oververhit raakt.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een infraroodverwarming, maar hulp nodig hebt bij het uitzoeken waar je moet beginnen, geen zorgen! In deze gids vindt je onze top 5 beste infraroodverwarmers voor woonkamers en de factoren waarop je moet letten.

Met App & Voiceherkenning
Slimme Elektrische kachel 1500W
Vanaf €125,- euro

De Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel van 1500 Watt is geïntroduceerd in december 2022 en beschikt over de meest innovatieve mogelijkheden. Voiceherkenning met Google Home, bruikbaar met de Smart Life App op 5G of WiFi, familiebeheer integratie met rollenbeheer per device in de familie en een groot LED-display volledig van glas met touchbediening. De convectorkachel beschikt over een vermogen van 1500 Watt en weegt slechts 6.9 kg.

Pros:
 • Vrijstaande en wandmontage
 • Gebruik van de Smart Life App
 • Glazen touchscreen bediening
 • Eigen planning en schema programmeren
 • Spraakintegratie met Amazon Alexa en Google Home
 • Sharing = Caring met de familiebeheer integratie
 • 100% Tevredenheidsgarantie

Beste infraroodverwarming voor woonkamers

Infrarood verwarmingen bieden een oplossing voor het verwarmen van al jouw woonruimten die bijdraagt aan de esthetiek van je huis en je tegelijkertijd aangenaam warm houdt. Een geweldige keuze voor alle kamers in jouw huis, zodat mensen zich behaaglijk en comfortabel voelen door het heerlijke, niet benauwde gevoel van warmte dat wordt gecreëerd door stralingsverwarming.

Met App & Voiceherkenning
Goedkoopste model met 1200W
Goedkoopste Infraroodkachel 900W
Geschikt voor binnen- en buiten
Goedkoopste verwarmingspaneel
Beste Infrarood Verwarmingspaneel
Beste Infraroodpaneel
Met App & Voiceherkenning
Goedkoopste model met 1200W
Goedkoopste Infraroodkachel 900W
Geschikt voor binnen- en buiten
Goedkoopste verwarmingspaneel
Beste Infrarood Verwarmingspaneel
Beste Infraroodpaneel
Lasso Brag

Product #1 Best Overall Infrarood Verwarming: Matter Kess 550 Watt Infrarood Paneelverwarming

Als je een slanke, veelzijdige infrarood heater wilt die niet te veel vloeroppervlak inneemt, dan is de Matter Kess 550 Watt Infrarood paneelverwarming wellicht een geschikte optie. Eén van de voordelen van deze infrarood heater is dat hij vrijstaand kan staan of aan de muur kan worden gehangen voor efficiëntie en om de ruimte gelijkmatig te verwarmen. Een ander voordeel van deze verwarming is zijn efficiëntie bij het drogen van muren bij renovatie.

Beste Infrarood Verwarmingspaneel
ZAAK. Kess 550 Verwarmingspaneel
Vanaf €199,99 euro

Efficiënt verwarmingsvermogen door middel van milieuvriendelijke IR-C-straling. Eén van de voordelen van deze infrarood heater is dat hij vrijstaand kan staan of aan de muur kan worden gehangen voor efficiëntie en om de ruimte gelijkmatig te verwarmen. Deze energiezuinige en milieuvriendelijke infraroodverwarming/paneelradiator is extreem dun en zeer eenvoudig te installeren.

Pros:
 • Vrijstaand of wandmontage mogelijk
 • Efficiëntie in het verminderen van muurvocht
Cons:
 • Een beetje prijzig
 • Sommige klanten hebben problemen met de warmteafgifte

Kesser infrarood verwarming Infrarood verwarmingspaneel 550 Watt

Product #2 Beste infrarood woonkamer verwarming: Kumtel MH1200 infrarood verwarming

Het Kumtel MH1200 model is de beste optie als je op zoek bent naar een infrarood verwarming met energiebesparende technologie. Naast zijn slanke, moderne ontwerp, beschikt hij ook over 5 verschillende temperatuurinstellingen, zodat je de warmte kunt aanpassen zoals u wilt. Een ander voordeel is de veilige automatische uitschakeltimer.

Goedkoopste model met 1200W
Kumtel MH1200 Heater
Vanaf €63,- euro

Een energiezuinige elektrische kachel. De Kumtel Orbit heater heeft een wattage van 1200 watt en heeft een design met een verticale metalen body en bevat een speciale veiligheid dat het pas omvalt na een stoot over de 15 graden. De kachel bevat 5 verschillende temperatuur standen. Door een handvat is de kachel makkelijk te verplaatsen.

Pros:
 • Vrijstaand of aan de muur te bevestigen
 • Efficiëntie bij het verminderen van vocht in de muur
 • Zeer goedkoop t.o.v. andere modellen
 • Energiezuinige elektrische kachel met 1200 wattage
 • Bevat 5 verschillende temperatuur standen
 • Verwarming met automatische uitschakeling biedt betrouwbare bescherming
Cons:
 • Sommige klanten hebben problemen met de warmteafgifte

Kumtel infrarood kachelKumtel infrarood verwarming

Product #3 ICQN Infrarood Kachel, Elektrische Verwarming – Energiezuinig – IP20

De ICQN elektrische verwarming en infrarood kachel is één van de populaire opties op BOL.com. Een gunstige factor voor dit product is het compacte formaat, waardoor je het efficiënt en zonder gedoe kunt plaatsen. Een ander kenmerk van deze verwarming is de verwarmingsvermogen van 900W voor zo’n kleine elektrische verwarmingskachel. Voor een kleine studieruimte of kantoor is dit de perfecte elektrische verwarmingsoptie. Tot slot is dit ook één van de goedkoopste opties!

Goedkoopste Infraroodkachel 900W
ICQN Infrarood Kachel
Vanaf €52,- euro

Klein, maar fijn! Dit omschrijft de ICQN infrarood kachel, want het kan ruimtes tot 16 m² verwarmen. Het maximale verwarmingsvermogen van deze infrarood verwarming is 900 wattage. Er wordt een kabel bij geleverd met een lengte van 1,35 meter. De kachel is makkelijk in gebruik en is zeer energiezuinig in verbruik.

Pros:
 • Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m²
 • Verwarmt goed en is zeer stil
 • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding (erg goedkoop)
 • Maakt geen geluid en zuinig in verbruik!
Cons:
 • Wordt erg warm als je er dicht bij zit

ICQN Infrarood KachelICQN Infrarood verwarming

Product #4 Beste Infraroodverwarming met thermostaat: Infrarood Verwarmingspaneel – tot 500 Watt

Het model van Exclusive is een infrarood verwarmingspaneel met een thermostaatbediening. Omdat het een verwarmingspaneel op de wand is, neemt hij geen ruimte in beslag in jouw woonkamer. Hij is ook uitgerust met een automatische veiligheidsuitschakeling voor het geval hij omvalt. Het verwarmingspaneel is met name geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Infrarood verwarming is modern, schoon en zuinig wat zeker niet onbelangrijk is met de huidige energiekosten. 

Beste Infraroodpaneel
Exclusive Infrarood Verwarmingspaneel
Vanaf €219,95 euro

De Exclusive infrarood verwarmingspaneel van 550W met thermostaat en timer kan vrijstaand of op de muur gemonteerd worden. Geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en andere ruimtes. Geschikt voor ruimtes tot 25m2. Het apparaat heeft geen speciaal onderhoud nodig. Reinig indien nodig de buitenkant met een licht vochtige zachte doek en droog hem grondig af.


Pros:
 • Regelbare thermostaat
 • Kan vrijstaand of op de wand gemonteerd worden
 • Compact formaat
 • Automatische uitschakeling bij omvallen
 • Infrarood verwarming is modern, schoon en zuinig

Infrarood verwarmingspaneel verwarming Infrarood verwarming woonkamer

Product #5 Dysis Koolstof Infrarood Verwarming

De Dysis Koolstof Infrarood Verwarming is ideaal voor zowel binnen als buiten. De infrarood verwarming van Dysis met 2000 watt infrarood warmteafgifte beschikt over een zeer efficiënte infrarood-carbon verwarmingstechnologie. Deze infrarood verwarming van Dysis en terrasverwarmer heeft 4 verwarmingsstanden van 800, 1200, 1600 en 2000 watt. Vergeleken met het Kumtel MH1200 model, heeft hij een automatische uitschakelfunctie als hij omvalt. Hij beschikt ook over een geïntegreerde oververhittingsbeveiliging. Deze optie is een ideale elektrische kachel voor badkamers, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over warmteverlies.

Geschikt voor binnen- en buiten
Dysis Carbon Infrarood Verwarming
Vanaf €139,90 euro

De Dysis Carbon Infrarood verwarming is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dus de Dysis kan ook functioneren als terrasverwarmer met een vermogen van 2000W. De Dysis wordt geleverd met beschermhoes, afstandsbediening, timer, instelbare warmtes en LCD-scherm. Maak gebruik van de 4 warmtestanden om efficiënt te verwarmen!

Pros:
 • De Dysis biedt de hoogste warmte-efficiëntie
 • 4 standen 800-1200-1600-2000W
 • Ideaal voor buitengebruik (terras)
 • Infrarood Carbon Verwarmingstechnologie
 • Elektrische kachel met 2000 watt infrarood warmteafgifte

Dysis infrarood verwarming Dysis elektrische kachel

De infraroodverwarming kopersgids

Hoewel alle infraroodverwarmers een gelijkaardig doel hebben, verschilt elke verwarming in functie en biedt ze verschillende kenmerken.

Wat zijn de voordelen van een infraroodverwarming?

Het toepassen van een infrarood verwarming voor jouw huis heeft zo zijn voordelen. Zo kan bijvoorbeeld een kamer sneller verwarmen dan andere verwarmingopties. Andere voordelen van een infrarood verwarming zijn onder andere de volgende:

 1. Infraroodverwarming kan jouw gezondheid ten goede komen: Infraroodstraling verwarmt alleen objecten, en hoewel het de kamer verwarmt, verplaatst het de lucht niet en schopt het stof omhoog. Het is ideaal voor iedereen met astma of stofallergie.
 2. Energie-efficiënt: Ze gebruiken niet zoveel energie als conventionele kachels. Ze laten ook geen grotere ecologische voetafdruk achter.
 3. Gemakkelijk te installeren: Infrarood kachels vereisen geen professionele begeleiding, omdat ze gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn. De meeste zijn licht en draagbaar voor gebruik onderweg.
Goedkoopste verwarmingspaneel
Princess 348035 Infrarood Paneel
Vanaf €151,94 euro

De Princess 348035 infraroood verwarmingspaneel is een energiezuinige infrarood verwarmer die handig aan de muur geïnstalleerd kan worden. De infraroodpaneel kan SMART bestuurd worden via Princess HOme APP of via spraakbesturing. Geschikt voor ruimtes tot 24 m².

Pros:
 • SMART-paneelverwarming gemakkelijk met de Princess Home APP of spraakbesturing
 • Duurzame, snelle en efficiënte verwarming
 • Energiezuinig met slechts 350 W
 • Krachtig koolstof kristal verwarmingselement
 • Timerfunctie met een bereik van 24 uur
 • Vrijstaand of aan de muur te bevestigen

Wat is de wetenschap achter infrarood verwarming?

In plaats van de lucht te verwarmen door deze via convectie over een verwarmingselement te laten circuleren, zenden infrarood paneelverwarmers een soort elektromagnetische golf uit die onzichtbaar is voor het menselijk oog, maar die wij voelen als warmte op onze huid. Infraroodwarmte is dus geen vloeistof (zoals lucht), maar een golflengte. In feite worden infraroodgolven ook wel hittegolven genoemd, want wanneer een voorwerp in aanraking komt met infraroodgolven, produceert het warmte door de trilling van zijn atomen en moleculen. We komen infraroodgolven dagelijks tegen in afstandsbedieningen, in de warmte van de zonnestralen en zelfs mensen zenden hun eigen infraroodstraling uit.

Dit betekent ook dat infrarood warmtepanelen niet beïnvloed worden door open ramen en deuren, en dat je zelfs frisse, koele, schone lucht kunt inademen terwijl jetoch de warmte voelt die het paneel afgeeft, net als de warmte van de zon (zonder de UV-stralen).

Infrarood verwarming berekenen? Wat zijn de kosten?

De exploitatiekosten zijn bijzonder laag in vergelijking met andere soorten elektrische verwarmingssystemen, omdat infraroodverwarmingspanelen een veel lager stroomverbruik en dus lagere bedrijfskosten per uur hebben. Een ventilator- of convectiekachel heeft bedrijfskosten van €0,28 cent per uur (op een standaardmeter) met een warmteafgifte van 2 kW/h, vergeleken met een infrarood verwarming (paneel) dat €0,04 tot €0,011 cent per uur kost met een afgifte van 0,29-0,8 kW/h.

Het idee is dat je ze niet van tevoren hoeft in te schakelen, je kunt de verwarming gewoon aanzetten in de kamers die je op een bepaald moment gebruikt en je verspilt geen energie door ongebruikte ruimte te verwarmen. Het isolatieniveau van de woning is ook een belangrijke factor bij de beoordeling van het energieverbruik per kamer: een beter geïsoleerde woning houdt de warmte beter vast, waardoor de exploitatiekosten nog verder kunnen dalen.

Goedkoopste verwarmingspaneel
Princess 348035 Infrarood Paneel
Vanaf €151,94 euro

De Princess 348035 infraroood verwarmingspaneel is een energiezuinige infrarood verwarmer die handig aan de muur geïnstalleerd kan worden. De infraroodpaneel kan SMART bestuurd worden via Princess HOme APP of via spraakbesturing. Geschikt voor ruimtes tot 24 m².

Pros:
 • SMART-paneelverwarming gemakkelijk met de Princess Home APP of spraakbesturing
 • Duurzame, snelle en efficiënte verwarming
 • Energiezuinig met slechts 350 W
 • Krachtig koolstof kristal verwarmingselement
 • Timerfunctie met een bereik van 24 uur
 • Vrijstaand of aan de muur te bevestigen

Wat zijn de nadelen van een infraroodverwarming?

Een infraroodverwarming kan een ideale tijdelijke oplossing zijn, maar vervangt slechts gedeeltelijk de behoefte aan een huishoudelijke verwarming. Ook al is het energiezuinig, het verbruikt veel elektriciteit. Een andere factor waarmee je rekening moet houden, is dat er geen voorwerpen in de buurt of in de buurt mogen zijn, omdat je dan het risico loopt dat de verwarming opwarmt of vlam vat.

Grootte van infrarood verwaming voor de woonkamer

Voordat je een infrarood verwarming overweegt, dien je te meten waar je deze wilt plaatsen. Je dient altijd rekening te houden met de grootte van de infrarood kachel zelf en of je er al dan niet voldoende vloerruimte voor hebt. Er zijn echter modellen die aan de muur kunnen worden bevestigd. Echter, zelfs met deze functie, moet je rekening houden met wandruimte.

Goedkoopste Infraroodkachel 900W
ICQN Infrarood Kachel
Vanaf €52,- euro

Klein, maar fijn! Dit omschrijft de ICQN infrarood kachel, want het kan ruimtes tot 16 m² verwarmen. Het maximale verwarmingsvermogen van deze infrarood verwarming is 900 wattage. Er wordt een kabel bij geleverd met een lengte van 1,35 meter. De kachel is makkelijk in gebruik en is zeer energiezuinig in verbruik.

Pros:
 • Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m²
 • Verwarmt goed en is zeer stil
 • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding (erg goedkoop)
 • Maakt geen geluid en zuinig in verbruik!
Cons:
 • Wordt erg warm als je er dicht bij zit

Welk model is de beste mobiele infrarood verwarming?

De Kumtel MH1200 is een fijn model die gemaakt is om handig te kunnen verplaatsen van kamer naar kamer. Daarnaast is de ICQN infrarood verwarmingskachel ook een klein en fijn model om snel ergens in een studieruimte te plaatsen. De verwarmingspanelen zijn zwaarder en lastiger om in een andere ruimte te plaatsen. Met wieletjes kan het zeker nog naar een andere ruimte verplaatst worden, maar ze zijn vrij zwaar en niet handig voor oudere mensen. Daarom zijn de infraroodverwarmers het makkelijkste om te verplaatsen naar een andere leefruimte.

Goedkoopste Infraroodkachel 900W
ICQN Infrarood Kachel
Vanaf €52,- euro

Klein, maar fijn! Dit omschrijft de ICQN infrarood kachel, want het kan ruimtes tot 16 m² verwarmen. Het maximale verwarmingsvermogen van deze infrarood verwarming is 900 wattage. Er wordt een kabel bij geleverd met een lengte van 1,35 meter. De kachel is makkelijk in gebruik en is zeer energiezuinig in verbruik.

Pros:
 • Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m²
 • Verwarmt goed en is zeer stil
 • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding (erg goedkoop)
 • Maakt geen geluid en zuinig in verbruik!
Cons:
 • Wordt erg warm als je er dicht bij zit

Infraroodverwarming voor buiten

Infraroodverwarmingen bieden een natuurlijke warmte die perfect is voor buitenopstellingen, en zorgen voor maximaal comfort tegen lage kosten. Vele zijn weerbestendig en compatibel met de meeste vormen van buitenverwarming, zodat uw verwarmers alleen warmte produceren wanneer dat nodig is. De Dysis carbon infrarood verwarming is een ideaal model om voor buitengebruik te gebruiken, zoals een balkon, terras of bij een tuinset onder een overkapping. De infrarood verwarming van Dysis is ideaal voor gebruik op terras, serre, kelder, garage, balkon, werkplaats, garage en camping.

Geschikt voor binnen- en buiten
Dysis Carbon Infrarood Verwarming
Vanaf €139,90 euro

De Dysis Carbon Infrarood verwarming is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dus de Dysis kan ook functioneren als terrasverwarmer met een vermogen van 2000W. De Dysis wordt geleverd met beschermhoes, afstandsbediening, timer, instelbare warmtes en LCD-scherm. Maak gebruik van de 4 warmtestanden om efficiënt te verwarmen!

Pros:
 • De Dysis biedt de hoogste warmte-efficiëntie
 • 4 standen 800-1200-1600-2000W
 • Ideaal voor buitengebruik (terras)
 • Infrarood Carbon Verwarmingstechnologie
 • Elektrische kachel met 2000 watt infrarood warmteafgifte

Wat is een infrarood verwarming?

Een infraroodverwarming is een type dat het lichaam verwarmt met behulp van elektromagnetische straling.

Hoe werkt een infrarood verwarming?

De infraroodverwarming zet elektrische energie om in stralingswarmte, waardoor hoge temperaturen worden overgebracht op personen of voorwerpen met een lagere temperatuur.

Beste Infrarood Verwarmingspaneel
ZAAK. Kess 550 Verwarmingspaneel
Vanaf €199,99 euro

Efficiënt verwarmingsvermogen door middel van milieuvriendelijke IR-C-straling. Eén van de voordelen van deze infrarood heater is dat hij vrijstaand kan staan of aan de muur kan worden gehangen voor efficiëntie en om de ruimte gelijkmatig te verwarmen. Deze energiezuinige en milieuvriendelijke infraroodverwarming/paneelradiator is extreem dun en zeer eenvoudig te installeren.

Pros:
 • Vrijstaand of wandmontage mogelijk
 • Efficiëntie in het verminderen van muurvocht
Cons:
 • Een beetje prijzig
 • Sommige klanten hebben problemen met de warmteafgifte

Wat is het verbruik van een infrarood verwarming?

Het verbruik van een infraroodverwarming hangt af van de verwarming zelf. Het verbruik varieert van 300 tot 1500 watt.

Is een infrarood verwarming energiezuinig?

Ja! Een infraroodstraler is energiezuinig. Infrarood paneelverwarming is energie-efficiënt met bewezen besparingen tot 50% in vergelijking met andere conventionele verwarmingssystemen. Infraroodwarmte is uiterst doelgericht, want het verwarmt direct wat je wilt, in tegenstelling tot convectiewarmte. Daarom kun je de verwarmingscapaciteit van een ruimte efficiënter bereiken.

Goedkoopste Infraroodkachel 900W
ICQN Infrarood Kachel
Vanaf €52,- euro

Klein, maar fijn! Dit omschrijft de ICQN infrarood kachel, want het kan ruimtes tot 16 m² verwarmen. Het maximale verwarmingsvermogen van deze infrarood verwarming is 900 wattage. Er wordt een kabel bij geleverd met een lengte van 1,35 meter. De kachel is makkelijk in gebruik en is zeer energiezuinig in verbruik.

Pros:
 • Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m²
 • Verwarmt goed en is zeer stil
 • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding (erg goedkoop)
 • Maakt geen geluid en zuinig in verbruik!
Cons:
 • Wordt erg warm als je er dicht bij zit

Is infrarood verwarming gevaarlijk voor je gezondheid?

Nee, infrarood verwarming is niet gevaarlijk voor je eigen gezondheid. Infraroodstraling is dezelfde straling die door de zon wordt uitgezonden en die ons een behaaglijk gevoel geeft op een zonnige herfstdag. Ze verschillen volledig van X-straling of microgolven. Velen denken, omdat de zon UV-straling uitzendt, die schadelijk kan zijn voor onze huid, dat infraroodstralers hetzelfde effect moeten hebben. Ze hebben het mis. Ten eerste hebben UV-stralen ook voordelen voor de gezondheid naast de schadelijke effecten zoals huidkanker of schade aan het netvlies. Het is onze belangrijkste bron van vitamine D, kan sommige huidaandoeningen behandelen en heeft positieve effecten op mensen met hoge bloeddruk.

Infrarood verwarming gezondheid

Maar dat terzijde, de zon zendt drie verschillende soorten elektromagnetische straling uit: zonlicht, UV-stralen en infrarode stralen. Je zou toch niet denken dat zonlicht kanker veroorzaakt? Van deze drie zijn de infraroodstralen verantwoordelijk voor de warmte die we voelen, en dat is hetzelfde gevoel dat we krijgen van infrarood verwarmingspanelen. Infrarood verwarmingssystemen werken met ver-infraroodstralen (infrarood-C-straling). Hoewel lange en intense blootstelling aan infraroodstraling schadelijk kan zijn voor het oog, is dit alleen het geval bij extreem hete beroepstoepassingen zoals in de metaallas- of glasblaasindustrie.

Goedkoopste Infraroodkachel 900W
ICQN Infrarood Kachel
Vanaf €52,- euro

Klein, maar fijn! Dit omschrijft de ICQN infrarood kachel, want het kan ruimtes tot 16 m² verwarmen. Het maximale verwarmingsvermogen van deze infrarood verwarming is 900 wattage. Er wordt een kabel bij geleverd met een lengte van 1,35 meter. De kachel is makkelijk in gebruik en is zeer energiezuinig in verbruik.

Pros:
 • Geschikt voor ruimtes van 8 m² tot 16 m²
 • Verwarmt goed en is zeer stil
 • Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding (erg goedkoop)
 • Maakt geen geluid en zuinig in verbruik!
Cons:
 • Wordt erg warm als je er dicht bij zit

Is een infrarood verwarming geschikt voor je?

Of je nu jouw huis, badkamer of werkruimte verwarmt, het is ideaal om een efficiënte verwarmingsbron te hebben. Een infraroodverwarming is één van de belangrijkste oplossingen om jouw interieur snel te verwarmen. Maar als je een infrarood verwarming voor je eigen huis wilt gebruiken, moet je er zorgvuldig mee omgaan. Zorg er ook voor dat niets de verwarming belemmert om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen.


Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.