Hogedrukreiniger
Hogedrukreiniger kopen

Hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger kopen?

Ervaar de weldadige sensatie van het wegblazen van vuil van vuile oppervlakken met een kwalitatieve hogedrukreiniger. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste hogedrukreinigers om je woonruimtes te laten schitteren. Of je nu hulp nodig hebt bij lichte tuinkarweitjes of modder van je auto wilt wegspuiten, deze hogedrukreinigers zijn de beste keuzes om merkbare resultaten te leveren zonder al te veel moeite te doen.

Vraag je jezelf af welke hogedrukreiniger je moet kopen? Bekijk dan onze top vijf keuzes om een hogedrukreiniger te kopen waarmee schoonmaken een easy job wordt.

De beste hogedrukreinigers op een rij

[lasso type=”table” id=”12″ link_id=”604″]

VONROC Hogedrukreiniger V22-1 – 2200W

Als je jezelf afvraagt wat de beste hogedrukreiniger is? De VONROC hogedrukreiniger is je enige antwoord op deze vraag. Deze krachtige machine is geschikt voor het reinigen van terrassen, auto’s, muren, campers, fietsen, metselwerk, zwembaden, tuinmeubilair en hekken.

Deze hogedrukreiniger wordt aangedreven door 2200W en levert 450 liter water per uur met een druk van 170 bar (2465 PSI). Dat is krachtig genoeg om rommelige projecten aan te pakken door de oppervlaktelaag van vuil en viezigheid te verwijderen zonder de verf eraf te halen. De VONROC hogedrukreiniger heeft een ingebouwd reinigingsmiddelreservoir, zodat je het reinigingsmiddel kunt wisselen op basis van de volgende klus. Deze hogedrukreiniger doet het zware werk met verstelbare instellingen, sproeiers en een start- en stopfunctie die met de handgreep wordt bediend.

Waar is de VONROC hogedrukreiniger van gemaakt?

De VONROC hogedrukreiniger is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en koper en heeft een slang van 8 meter lang en een elektrisch snoer van 5 meter lang, zodat je vrij kunt bewegen terwijl je schoonmaakt. En wat nog meer? Deze handige machine heeft wielen en een handvat zodat je hem moeiteloos kunt verplaatsen en op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen.

Elke VONROC V22-1 hogedrukreiniger wordt geleverd met een spuitpistool, verstelbaar mondstuk, turbomondstuk, tuinslangaansluiting, overgangsadapter en schoonmaakgereedschap om verstoppingen te voorkomen. Helaas zit er geen hogedrukreiniger reinigingsmiddel bij, dus koop dit apart.

[lasso ref=”https-www-bol-com-nl-nl-p-vonroc-hogedrukreiniger-v22-1-2200w-170-bar-450-l-h-incl-8m-slang-reinigingsmiddelen-tank-spuitstukken-en-accessoires-9300000062002333″ id=”2695″ link_id=”599″]

Vonroc hogedrukreiniger kopenVonroc hogedrukreiniger 2200w

Karcher K2 Power Control hogedrukreiniger voor thuisgebruik 

De Kärcher K2 hogedrukreiniger is een fantastische keuze voor gematigde projecten rond uw tuin, terras, keuken of garage. De Kärcher hogedrukreiniger heeft drie opties voor drukniveaus om uw tijd te maximaliseren en oppervlakken grondig schoon te maken. Dit is een geweldige hogedrukreiniger om aan te schaffen, of je nu al jaren onder druk wast of dat dit je eerste project is. Waarom? Omdat de Kärcher-app tips en trucs heeft om moeilijke klussen efficiënt aan te pakken, evenals apparaatondersteuning en een serviceportaal voor het geval je op jouw schoonmaakreis tegen haperingen aanloopt.

De Kärcher K2 hogedrukreiniger wordt geleverd met een fles reinigingsmiddel van 500 ml voor uw terras en dek, zodat je meteen aan de slag kunt. Wat de Kärcher K2 onderscheidt van andere machines is het intuïtieve ontwerp, de twee jaar garantie op productgebreken en precies de juiste hoeveelheid waterdruk voor de meeste huishoudelijke projecten. De Kärche rK2 wasmachines hebben snelkoppelingen, instelbare drukniveaus op de handsproeilans en een in hoogte verstelbare telescoopsteel. Al deze functies werken samen om je werk te vergemakkelijken zonder dat je je hoeft in te spannen of te reiken. En wat is er nog meer? Deze hogedrukreiniger is volledig intrekbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet gebruikt.

Gebruik je Kärcher K2 voor het reinigen van tuin, terras, balkon, fietsen, terrasmeubilair, voertuigen, hekken, metselwerk en zwembaden. De Kärcher K2 gebruikt een hogedrukpistool met twee sproeilansen om 360 liter water per uur te leveren bij 110 bar. De lansen hebben gemakkelijk te lezen symbolen voor een intuïtieve bediening. Als de K2 niet krachtig genoeg is voor uw taak, vraagt u zich waarschijnlijk nog steeds af welke Kärcher hogedrukreiniger je moet kopen. Geen nood; Kärcher heeft een breed assortiment hogedrukreinigers met verschillende vermogensniveaus. Zo heeft de Kärcher Drukreiniger K3 1600W, de Kärcher Drukreiniger K4 heeft 1800W, en de Karcher K7 heeft 3000W!

[lasso ref=”krcher-k-2-power-control-home-hogedrukreiniger-1400w-110-bar-20-m-h-met-home-kit-bol-com” id=”2698″ link_id=”600″]

Kärcher onderdelen Kärcher hogedrukreiniger K2

Nilfisk hogedrukreiniger

De Nilfisk hogedrukreiniger is een gebruiksvriendelijke hogedrukreiniger met eenvoudig te verwisselen accessoires die op hun plaats klikken. Deze hogedrukreiniger heeft een sterke aluminium pomp die lekken voorkomt en grote wielen voor een eenvoudige mobiliteit. De doos bevat alles wat je nodig hebt om de klus te klaren, inclusief borstels, schuimspuiten en verstelbare mondstukken. Helaas zit er geen reinigingsmiddel bij, dus dat zul je apart moeten aanschaffen.

Nilfisk hogedrukreiniger onderdelen

Wat de Nilfisk hogedrukreiniger van andere hogedrukreinigers onderscheidt is de vijf jaar garantie die je de gemoedsrust geeft dat je ruimtes nog jaren schoon kunnen blijven. Deze hoogwaardige hogedrukreiniger levert 440 liter water per uur bij 110 bar en is rijk aan onderdelen. Gebruik je Nilfisk hogedrukreiniger om auto’s, terrassen, fietsen, tuinen, hekken en andere matige projecten rond je ruimte schoon te maken. Je zult de automatische start- en stopfuncties op de handsproeier voor eenvoudige toegang tot de bedieningselementen waarderen.

[lasso ref=”nilfisk-c110-7-5-pc-x-tra-hogedrukreiniger-110-bar-terrasreiniger-5-meter-slang-bol-com” id=”2701″ link_id=”601″]

Nilfisk terrasreiniger Nilfisk hogedrukreinigers

Drillpro elektrische draadloze hogedrukreiniger – 160W

De Drillprop hogedrukreiniger is een snoerloze elektrische handreinigingsmachine. Kies tussen een 0° sproeikop en een 40° sproeikop en gebruik deze drukreiniger met laag vermogen voor lichte schoonmaakklussen, het besproeien van je tuin of het spuiten van bestrijdingsmiddelen.

Deze uitzonderlijke hogedrukreiniger heeft een multifunctioneel mondstuk met drie sproeistanden. Gebruik deze machine om auto’s, fietsen, balkons, ramen, muren, barbecues en tuinmeubilair schoon te maken. Met een druk van 35 bar is dit een hogedrukreiniger die het meest geschikt is voor lichte taken. Het ontwerp is voorzien van een slanke en duurzame zwarte ABS kunststof buitenkant en een duurzame metalen slang. De Drillprop hogedrukreiniger wordt geleverd met verstelbare sproeiers, een verlengstang, filter, schuimpot en alle aansluitingen en koppelingen die nodig zijn om de boel te laten schitteren.

Deze pistoolvormige hogedrukreiniger werkt op batterijen en is draadloos voor volledige mobiliteit overal waar u moet schoonmaken. Het pakket bevat twee oplaadbare Li-ion batterijen en een batterijlader. Het enige nadeel hiervan is dat de levensduur van de batterij bepalend is voor uw schoonmaakschema. De Drillpro hogedrukreiniger is uitgerust met een EU-stekker. Je ontvangt echter de juiste adapter, afhankelijk van je afleveradres.

[lasso ref=”drillpro-hogedrukreiniger-link” id=”2704″ link_id=”602″]

Hogedrukreiniger op accu Drillpro hogedrukreiniger

Bosch Universele Aquatak 135 Hogedrukreiniger – 1900 W

Zie onmiddellijk het resultaat van je reinigingsinspanningen met de Bosch Universal Aquatak 135 hogedrukreiniger. Deze Bosch hogedrukreiniger is een professionele hogedrukreiniger die ideaal is voor het reinigen van dakgoten, auto’s, terrassen en terrasmeubilair. Je zult het gebruik van het reinigingsmondstuk waarderen, dat alles bedekt met een gelijkmatige laag schuimend reinigingsmiddel voor een diepe reiniging die tot in alle hoeken en gaten komt. De Bosch hogedrukreiniger heeft ook een uitschuifbare handgreep die je beschermen tegen spatten en waarmee je de waterstraal dicht bij plekken kunt krijgen die voorheen onbereikbaar waren zonder ladder.

Terwijl de meeste hogedrukreinigers een vijf meter lange slang hebben, heeft de Bosch Aquatak 135 een zeven meter lange slang voor meer mobiliteit tijdens het schoonmaken. De onderdelen en meegeleverde accessoires zijn eenvoudig vast te klikken, terwijl het ontwerp compact en gemakkelijk op te bergen is.

Hogedrukreiniger voor je huis Bosch hogedrukreiniger 1900w

Professionele hogedrukreiniger

Deze professionele hogedrukreiniger van Bosch levert 410 liter water per uur bij 135 bar en is geschikt voor het onderhoud van je buitenruimtes, meubels en voertuigen zonder verf weg te blazen of je spullen te beschadigen. Deze veelzijdige hogedrukreiniger laat je kiezen tussen een zachte straal voor een zachte maar grondige reiniging of de roterende straalinstelling voor meer impact op die moeilijke projecten.

[lasso ref=”bosch-universal-aquatak-135-hogedrukreiniger-1900-w-135-bar-bol-com” id=”2706″ link_id=”603″]

Veelgestelde vragen over hogedrukreinigers

Vind hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen over de beste hogedrukreinigers.

Hoe werkt een hogedrukreiniger?

Een hogedrukreiniger is een handig instrument dat water onder druk gebruikt om vuil weg te blazen met meer kracht dan een standaard tuinslang. Het water van een hogedrukreiniger komt in een krachtige straal uit het mondstuk. De kracht van het water onder druk verwijdert vuil, stof en vuil. Hogedrukreinigers kunnen zelfs verf van hout verwijderen als de kracht van het water sterk genoeg is.

Wat is een goede hogedrukreiniger?

De druk van een hogedrukreiniger wordt gemeten in bar of pounds per square inch (PSI). Bar is de metrische term, terwijl PSI de Engelse term is. Eén bar is gelijk aan 14,5 PSI. Hoe hoger de bar of PSI, hoe hoger de waterdruk. Een goede hogedrukreiniger heeft het juiste vermogen voor je behoeften. Je kunt een matig vermogen nodig hebben voor een lichte maar efficiënte reiniging van je huis of een industrieel vermogen om ernstig vuil weg te blazen. Tussen 70 en 100 bar (1.000 – 1.900 PSI) is een gemiddeld vermogen voor een hogedrukreiniger. Dit is ideaal om snel kalk van de oprit, vuil van een muur en andere huishoudelijke reiniging te wassen waar een slang niet sterk genoeg voor is.

Je hebt tussen 82 en 100 bar (1.200 tot 1.900 PSI) nodig om je auto onder druk te wassen. Onthoud dat een waterdruk tussen 2.000 en 4.000 PSI de druk is die nodig is om verf van meubels of voertuigen te verwijderen; hoe hoger de PSI, hoe waarschijnlijker dat de verf verdwijnt. Industriële hogedrukreinigers hebben een druk van meer dan 100 bar tot 500 bar.

Welke zeep gebruik je in een hogedrukreiniger?

Afwasmiddel en detergent voor hogedrukreinigers helpen bij het maximaliseren van uw reinigingsinspanningen omdat ze vet verwijderen en het water helpen bij het wegspoelen van vuil. Je mag alleen hogedrukreiniger-veilig wasmiddel gebruiken om te voorkomen dat wat je schoonmaakt wordt beschadigd. Sommige merken vereisen het gebruik van hun detergenten om de beste resultaten te garanderen. Zorg ervoor dat je de gebruikersovereenkomst over reinigingsmiddelen leest voordat je alternatieve reinigingsmiddelen gebruikt als jouw hogedrukreiniger een garantie heeft.

Welke hogedrukreiniger is geschikt voor een terras?

De beste hogedrukreiniger voor een terras of patio heeft ongeveer 200 bar (3.000 PSI). Met dit vermogen blaas je op efficiënte wijze opgestapeld vuil of andere rommel weg. Let op de materialen die je op jouw terras schoonmaakt. Geschilderd meubilair of vloerplanken kunnen beschadigd raken bij langdurige blootstelling aan hoge waterdruk.

Wat is de beste hogedrukreiniger?

Nu je de verschillende opties hebt doorgenomen, weet je dat de beste hogedrukreiniger diegene is die past bij je taken. Na het onderzoeken en testen van deze ongelooflijke machines is het eindoordeel dat de beste hogedrukreiniger de VONROC hogedrukreiniger V22-1 is. De VONROC V22-1 hogedrukreiniger heeft intuïtieve functies, een comfortabel ontwerp, eenvoudige mobiliteit en een sterke druk. Deze functies werken samen om efficiënt en grondig schoon te maken.

Hogedrukreinigers zijn een must-have voor snelle reiniging buitenshuis. Deze beste hogedrukreinigers met krachtige waterstromen werken om vuil en viezigheid weg te wassen en je oppervlakken sprankelend achter te laten. Zie het verschil dat onderhoud maakt op het uiterlijk van jouw huis door het kopen van een hogedrukreiniger.

Historie van de hogedrukreinigers

Het was Frank W. Ofeldt II die in 1926 de eerste stoomdrukreiniger creëerde. Terug in de Verenigde Staten bij een bedrijf in het westen van Pennsylvania, dat gasgestookte boilers produceert, vond hij per ongeluk de eerste hogedrukreiniger uit. 

Hij merkte dat wanneer de stoomuitlaat van zijn draagbare whisky naar beneden was gericht, de natte stoom de vettige grond kon raken en het vet kon verplaatsen. Omdat de stoom een gasvormige vloeistof zonder massa was, wist hij dat hij het vet alleen kon verplaatsen en niet verwijderen. Dit toevallige experiment bracht Ofeldt op het idee om een reinigingsapparaat te maken, een apparaat dat natte stoom onder hoge druk zou mengen met schoonmaakmiddelen.


Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.