Elektrische kachel badkamer
Elektrische kachel voor badkamer
Elektrische kachel voor een badkamer

Elektrische kachel badkamer

Elektrische kachel badkamer 

De beste elektrische kachel voor de badkamer kopen is een uitstekende gedachte als je jouw badkamer warm en aangenaam wilt maken. Eén van de vele voordelen van een goede elektrische verwarming voor de badkamer is de besparing op de energierekening. Een elektrische verwarming voor de badkamer zorgt voor onmiddellijke warmte, vooral op kille dagen. Je kunt een elektrische kachel badkamer op basis van de beoordeling, formaat, type elektrische kachel en prijsstelling. Een goede en betrouwbare elektrische kachel zal je dienen voor een langere periode en geven je waar voor jouw geld.

Beste elektrische kachels voor je badkamer

Beste Optie
Met Thermostaat
Goedkoopste optie
Luxe Glazen paneel
Gratis Eurom Smart App
Hoogste vermogen: 3000 Watt
Beste Optie
Met Thermostaat
Goedkoopste optie
Luxe Glazen paneel
Gratis Eurom Smart App
Hoogste vermogen: 3000 Watt
Lasso Brag

Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel – Beste elektrische verwarming met WiFi, Voice, Wandmontage

Als je op zoek bent naar een ruimteverwarming die comfortabel, handig en kosteneffectief is, zoek dan niet verder. De Airdayss Slimme convectorkachel is een uitstekende keuze voor de meeste huishoudens omdat hij relatief betaalbaar is en elke ruimte volledig en gelijkmatig verwarmt. Bovendien is dit model ultrastil, veel stiller dan de meeste andere producten, en klein genoeg om in elke kamer te plaatsen. Dit model heeft veiligheidsfuncties tegen oververhitting en een strak design dat bij elk huis past. Je kunt hem aan de muur bevestigen of met de pootjes gebruiken om hem van kamer naar kamer te verplaatsen (vrijstaand model). Met de Smar-Life app kun je schema’s gebruiken bij thuiskomst, Voiceherkenning gebruiken met Alexa Home of Google Home devices en op een 5G netwerk kun je in de auto de verwarming alvast aanzetten. Zo handig!

Beste Optie
Airdayss Slimme Elektrische kachel
Vanaf €104,99 euro

De slimme elektrische convector kachel beschikt over een vermogen van 2000 Watt en weegt slechts 7.3 kg. De Airdayss Slimme Elektrische Convectorkachel van Airdayss beschikt over een geïntegreerde thermostaat, 3 verschillende verwarmingstanden (Eco-modus, Comfort modus en Anti-Frost modus), daarnaast beschikt het model ook over een oververhittingsbeveiliging. Je kunt de slimme convector kachel zowel hangend (wand, plafond) als vrijstaand gebruiken. De 2000 Watt elektrische kachel wordt geleverd met 2 poten en alle benodige bevestigingsmateriaal.

Pros:
 • 2000W vermogen
 • Een veiligheidskinderslot, hittebescherming en een ergonomisch ontwerp.
 • Een gratis Smartt Life App en WiFi-mogelijkheden
 • Monteerbaar of verplaatsbaar
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Strak, luxe ontwerp
 • Past in de meeste kamers

elektrische kachel 1500 watt Elektrische convector 1500w elektrische convector kachel 1500w

De Auronic elektrische kachel

Een Auronic Electric Heater is een moderne vrijstaande elektrische verwarming badkamer die je kunt gebruiken in elke kamer van jouw huis, met inbegrip van je badkamer. Door zijn compacte formaat kun je hem gemakkelijk verplaatsen in verschillende kamers of kantoren. Het is een elektrische kachel die jouw badkamer kan verwarmen om te genieten van een warme kamer en douche, vooral op dagen dat de temperatuur laag is. De elektrische kachel heeft ook een luxe LED-display waardoor de kachel er goed uitziet. Daarnaast draagt het ook bij aan de vele functionaliteiten van de Auronic Elektrische Kachel. Het LED display heeft een touch control, waardoor het handig is om instellingen aan te passen door het scherm aan te raken. Je kunt snel door het display navigeren omdat het eenvoudig te bedienen is. De Auronic Elektrische kachel heeft ook een afstandsbediening. Je moet het gemak van een afstandsbediening erkennen. Het is prettig om de kachel vanaf één punt te bedienen zonder dat je je hoeft te verplaatsen. Je kunt de afstandsbediening gebruiken om de temperatuur te verlagen en de instellingen aan te passen aan je eigen voorkeur.

Met Thermostaat
Auronic Elektrische Kachel
Vanaf €99,99.- euro

Het nieuwe design van de Convector Heater van Auronic ziet er niet alleen goed uit, het heeft ook handige functionaliteiten. Het LED-display is voorzien van een handige touch control waarmee je de instellingen met één druk op het scherm kunt wijzigen, wel zo makkelijk!

Pros:
 • Een digitale thermostaat
 • Verwarmt de badkamer sneller
Cons:
 • Niet mogelijk om hem aan de muur te bevestigen
 • Heeft geen wielen
 • Heeft geen kantelbeveiliging

elektrische kachel badkamers Auronic badkamer elektrische kachel Afstandsbediening elektrische kachel badkamer

De Eurom Alutherm 2000 WiFi-convector – 2000W – 85m3

De Eurom Alutherm is een aan te bevelen elektrische verwarming voor de badkamer vanwege zijn moderne functies en talrijke voordelen. Het fascinerende is dat je de kachel met verschillende standen kunt bedienen. Je kunt de afstandsbediening, je smartphone, tablet of thermostaat gebruiken. Het hangt allemaal af van wat gemakkelijk en handig voelt voor je tijdens specifieke tijden.

Heb je een zeer ruime badkamer, overweeg dan de Eurom Alutherm, want het maximale vermogen is 2000 watt. De elektrische kachel wordt ook geleverd met bevestigingsmateriaal. Het is om een wand gemonteerde elektrische kachel badkamer waardoor het een vaste plaats in je badkamer. Je hoeft alleen maar een geschikte plaats te vinden om het te plaatsen voor de veiligheid en duurzaamheid. De thermostaat van de elektrische kachel is een goede regelaar, omdat je deze kunt gebruiken om de gewenste temperatuur voor jouw badkamer te meten. De Eurom smart app is, zoals gezegd, een app die je op je smartphone of tablet kunt installeren om de elektrische kachel eenvoudig te regelen. De app werkt op zowel Android als iOS besturingssystemen.

Gratis Eurom Smart App
Eurom Alutherm 2000 WiFi Convectorkachel
Vanaf €132,- euro

Deze convector kachel van Eurom is enorm eenvoudig te bedienen, namelijk: via de meegeleverde afstandsbediening, via je smartphone / tablet of via de thermostaat die zich op de kachel bevindt. Het maximale vermogen van deze kachel is 2000 watt en hij kan ruimtes tot maximaal 20 vierkante meter verwarmen.


Pros:
 • Bescherming tegen vorst
 • Bescherming tegen kantelen
 • Indicatielampje
 • Automatische uitschakeling
 • Kan onafhankelijk verbinding maken met het internet
 • Compatibel met andere apparaten van dezelfde fabrikant
Cons:
 • Heeft geen wielen
 • De hoogte is niet verstelbaar
 • Kan niet aan de muur gemonteerd worden
 • Beetje oudbollig design

De Cecotec ventilatorkachel – Oscillerend – 2400W

Het eerste wat opvalt aan de Cecotec ventilatorkachel is zijn kleine formaat, waardoor hij de voorkeur geniet. Je kunt de heater gemakkelijk verplaatsen omdat het minimale gewicht 1,2 kg is. Bovendien heeft hij een ergonomisch handvat. De beschikbare kleuren zijn onder andere zwart, wat geschikt is voor een badkameropstelling. Door zijn grootte is het mogelijk om hem overal te plaatsen waar je dat handig en veilig vindt in de badkamer. De Cecotec ventilatorkachel is een krachtpatser die je badkamer in een mum van tijd warm maakt, maar werkt in maximale stilte. Na het aanzetten merk je het misschien een tijdje niet. Het is een aanrader als je van lange, stille, warme baden of activiteiten houdt. Eén van de kenmerken van de Cecotec ventilatorkachel is een regelbare thermostaat. Met een regelbare thermostaat kun je de temperatuur kiezen en afstemmen op jouw behoeften. De temperatuur varieert van 0 graden tot 40 graden. De elektrische kachel voor de badkamer heeft een vermogen van 2400 W.

Goedkoopste optie
Cecotec Ventilatorkachel - Oscillerend - 2400W
Vanaf €44,35 euro

Met een vermogen van 2400W in staat om een warmere atmosfeer te bereiken in een ruimte tot 15 m². Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de studiekamer-, slaap- en badkamer. Beschikt over een ergonomisch handvat en dankzij het minimale gewicht van 1,2 kg gemakkelijk te verplaatsen. Het compacte formaat geeft stabiliteit in alle omstandigheden.

Pros:
 • Beveiliging tegen kantelen
 • Indicatielampje
 • Automatische uitschakeling
 • Werkt automatisch
 • Eco-modus
 • Geschikt voor kamperen
 • Heeft ventilatie
 • Bescherming tegen oververhitting
 • Turbo functie
Cons:
 • Niet mogelijk om aan de muur te bevestigen
 • Heeft geen afstandsbediening
 • Lelijk en oudbollig design
 • Slechts tot 15m² warmte bereik

Cecotec Ventilatorkachel Cecotec Ventilatorkachel - Oscillerend 2400w

VONROC Luxe Elektrische Kachel

De Vonroc luxe elektrische heater is een duurzame optie gezien de energieprijzen van de laatste tijd. Als je van luxe en mooie dingen houdt, is dit de elektrische verwarming om te overwegen voor je eigen badkamer. De verwarming heeft een gehard glazen paneel dat hem een elegante uitstraling geeft. Het LED-display maakt hem nog gladder en stijlvoller. Behalve als verwarming kun je hem ook gebruiken om stijl toe te voegen aan je badkamer. Je kunt de elektrische verwarming bedienen via een app, de gratis Tuya Smart Life App. De app is te installeren op je smartphone of tablet. Met de app kun je de elektrische verwarming voor je badkamer overal bedienen.

Je hoeft niet naar de badkamer om de verwarming te bedienen. Je kunt het bedienen terwijl je in de keuken of slaapkamer wacht tot je badkamer is opgewarmd tot de gewenste temperatuur. De Vonroc luxe elektrische kachel heeft drie standen om ervoor te zorgen dat je jouw gewenste temperatuur krijgt. De drie standen zijn Eco, Comfort en Anti-Frost. De drie standen zorgen ervoor dat je badkamer altijd een vrolijke plek is om in te zijn, en douchen zal anders en aangenaam aanvoelen. De verwarming kan een grote badkamer verwarmen en is bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Afgezien van de vloersteun kun je besluiten de verwarming te monteren. Je hoeft alleen maar een mooie en veilige plek te vinden. Het beste aan de verwarming is dat hij een kinderslot heeft. De instelling is van vitaal belang om ervoor te zorgen dat aanpassingen of bedieningsactiviteiten niet per ongeluk gebeuren.

Luxe Glazen paneel
VONROC Elektrische kachel 1500W
Vanaf €119,95 euro

Met een vermogen van 1500W levert deze kachel genoeg power om een ruimte van 18m2 te verwarmen, en dankzij de handzame afmetingen van 65 x 47 cm is hij gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt met de gratis Tuya Smart Life App voor je smartphone of tablet geheel op afstand bedienen, waar je ook bent.

Pros:
 • Bescherming tegen vorst
 • Tip-over bescherming
 • Automatische uitschakeling
 • Kan onafhankelijk verbinding maken met internet
 • Bescherming tegen oververhitting
 • Kinderbescherming
Cons:
 • De hoogte is niet verstelbaar
 • Kan niet op de muur gemonteerd worden
 • Oudbollig design

VONROC Luxe elektrische kachel - Convectorkachel met glazen paneel VONROC elektrische badkamer kachel met glazen paneel

Eldom convector elektrische verwarming 1500 Watt

De Eldom convector elektrische verwarming 1500 Watt is een gebruiksvriendelijke elektrische verwarming voor je badkamer. Het design is aangenaam en strak. Afhankelijk van je voorkeur is het mogelijk om hem aan de muur te bevestigen of op elke geschikte plek in je badkamer te plaatsen. De elektrische badkamerkachel verlicht geleidelijk een badkamerruimte totdat je de gewenste temperatuur heeft bereikt. De Eldom convector elektrische kachel heeft een elektronisch regelbare thermostaat. De thermostaat is een goede regelaar die nauwkeurig functioneert. In geval van oververhitting gebeurt er een stroomonderbreking zodat alles weer normaal verloopt.
De verwarming heeft een roestvrijstalen verwarmingselement waardoor hij duurzaam is. Als je op zoek bent naar een badkamerkachel die je voor langere tijd van dienst kan zijn, overweeg dan de Eldom convector elektrische kachel. Andere extra en gunstige eigenschappen zijn de vorstbeveiliging. De elektrische verwarming schakelt automatisch in wanneer de temperatuur onder het minimum van 5 graden komt. De verwarming heeft ook een kinderslot voor extra veiligheid.

Hoogste vermogen: 3000 Watt
Eldom elektrische kachel 3000 W
Vanaf €240,- euro

De eenvoudigste manier om je woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de Eldom elektrische convector. Je kunt deze elektrische convector kachel aan de muur monteren en een ruimte laten verwarmen met 3000 Wattage. Is dun en elegant ontworpen. De dikte van enkel 5,9 cm zorgt ervoor dat deze nauwelijks zal opvallen in je interieur!

Pros:
 • Ingebouwde elektronische thermostaat met diverse programma
 • Vermogen tot 3000 Wattage mogelijk
 • Elektronische instelbare thermostaat
 • Veilig in gebruik
Cons:
 • Heeft geen afstandsbediening
 • Kan niet vrij geplaatst worden naar eigen wens
 • Kan niet in hoogte verstelbaar neergezet worden

Eldom elektrische kachel badkamer 3000Watt Eldom convector elektrische verwarming 3000Watt

Wat is het verbruik van een elektrische kachel voor een badkamer?

Met de huidige economische tijden en trends is het het beste om te zoeken naar manieren om op de kosten te besparen. Het gemiddelde verbruik van een elektrische verwarming is 1500 watt per uur. Het hangt echter vooral af van hoeveel je jouw elektrische verwarming voor de badkamer gebruikt. Het is aan te raden om te kijken naar de zuinigste elektrische kachel voor een badkamer.

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van een elektrische badkamerverwarming?

Elk elektrisch apparaat dat je voor je huis koopt, is een belangrijke aankoop. De apparaten spelen een grote rol in de comfort, warmte, gezelligheid, sfeer en knus maken van een huis. Elektrische kachels voor de badkamer maken het douchen draaglijk en aangenaam, vooral op koude of regenachtige dagen. Het is aan te raden om te kijken naar de zuinigste elektrische kachel voor je badkamer, daarom moet je bij de aanschaf van een elektrische verwarming voor de badkamer rekening houden met een aantal belangrijke aspecten.

Veiligheid van elektrische kachel voor een badkamer

Aangezien je in de badkamer regelmatig water gebruikt, moet je prioriteit geven aan je veiligheid. Vergeet niet dat er gevaar kan ontstaan doordat water in contact komt met de elektrische verwarming. Dit gevaar kan in kritieke gevallen leiden tot ernstige verwondingen. Daarom moet je voorzichtig zijn met de elektrische kachel die je in de badkamer plaatst. De elektrische kachel die je kiest, moet geschikt zijn voor gebruik in de badkamer.
Het is raadzaam om product recensies, specificaties en handleidingen te controleren om na te gaan of het mogelijk is om het in vochtige ruimtes te gebruiken. Enkele noodzakelijke kenmerken van de beste elektrische kachels voor in de badkamer zijn beveiliging tegen kantelen en oververhitting.

Montage of vrijstaande elektrische  kachel voor de badkamer

Het is mogelijk om sommige elektrische kachels voor de badkamer te monteren, terwijl andere alleen vrij kunnen staan. Het is echter spannend dat er elektrische kachels zijn waarbij je beide opties kunt gebruiken, afhankelijk van je eigen voorkeur. Je kunt rekening houden met de grootte van je badkamer of het type elektrische verwarming om te beslissen wat je wilt.

Conclusie van het artikel

Het artikel vat enkele essentiële vragen over de elektrische kachels van de badkamer samen, bijvoorbeeld over de welke elementen het belangrijkst zijn van een elektrische kachel voor een badkamer is. In dat geval weet je nu dat het een device is dat wordt gebruikt om een badkamer te verwarmen met behulp van de nodige instellingen en aanpassingen. Het artikel geeft ook een overzicht van de beste elektrische kachels, die je kunnen helpen beslissen wat je moet kopen.

 

Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.