Grohe heetwaterkraan
Grohe heetwaterkraan kopen

Grohe heetwaterkraan

GROHE Red

Een GROHE Red heetwaterkraan is een onmisbaar item in de keuken, omdat hij zorgt voor stromend water voor de afwas, het handen wassen en de bereiding van voedsel. Het kiezen van een heetwaterkraan klinkt misschien zo eenvoudig als het kiezen van een stijl je het beste bevalt, maar er zijn heel wat belangrijke factoren te overwegen om ervoor te zorgen dat de heetwaterkraan voldoet aan je behoeften en is compatibel met je keukenstijl. Het aanrecht en de heetwaterkraan moeten samenwerken. Je keuken kan bepalen welk type heetwaterkraan je nodig hebt.” Daarnaast is de verhouding belangrijk. “Als je bijvoorbeeld een grote klassieke keuken hebt, zou een hogere heetwaterkraan met een uittrekbare sproeier er geweldig uitzien en voor evenwicht zorgen.”

Denk aan het aantal keren per dag dat je kokend water nodig hebt en hoeveel tijd je besteedt aan het wachten tot de waterkoker kookt. En stel je nu voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kunt besparen, alles in één keer. Dat is wat GROHE Red voor je kan doen: een prachtig en betrouwbaar systeem dat kokend heet water rechtstreeks uit de kraan levert veilig en direct. Zodra je alle voordelen van deze opmerkelijke hulp in de keuken hebt ontdekt, kijk je nooit meer om.

[lasso ref=”grohe-red-compact-3in1-kokendwaterkraan-c-uitloop-4l-boiler-chroom-30374001-bol-com” id=”4311″ link_id=”1647″]

GROHE Red heetwaterkraan kopen

Onder de elegante GROHE Red kraan zit de energiezuinige titanium boiler verstopt, klaar om te leveren wanneer je hem nodig hebt. De slanke GROHE Red boiler is verkrijgbaar in 2 maten en past netjes onder de gootsteen, waardoor kostbare ruimte op het werkblad vrijkomt. De M-ketel (voor 3l kokend water in één keer) heeft een hoogte van 37cm en de L-ketel (voor 5,5l kokend water in één keer) heeft een hoogte van 49cm. Beide ketels hebben een diameter van 21cm.

[lasso ref=”grohe-red-3in1-kokendwaterkraan-c-uitloop-7l-boiler-mengventiel-chroom-30031001-bol-com” id=”4313″ link_id=”1648″]

GROHE Red kokendwaterkraan kopenGROHE Red kokendwaterkraan U uitloop

Een heetwaterkraan van GROHE kiezen

Door je te concentreren op wat je met jouw nieuwe heetwaterkraan wilt bereiken, kun je jouw keuze snel beperken en een heetwaterkraan vinden die zowel aan jouw wensen als aan je behoeften voldoet. Wil je een heetwaterkraan die gemakkelijk te bedienen is? Dan is een handenvrije heetwaterkraan wellicht jouw beste keuze. Houdt je meer van een precieze watertemperatuur en -stroom? Een tweegreeps heetwaterkraan kan je de precisie geven die je zoekt. Zoek je een heetwaterkraan die elke hoek van jouw grote wastafel kan bereiken? Met een uittrekbare of neerlaatbare kraan wordt het spoelen van jouw grote wastafel een fluitje van een cent.

Veelgestelde vragen rondom de GROHE heetwaterkranen

Wat is het voordeel van het kopen van een GROHE heetwaterkraan?

De  GROHE Red kranen zijn de perfecte symbiose van vorm en functie, ontworpen om veel complimenten te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat je kraan harmonieert met de rest van je keuken, kun je kiezen uit een aantal prachtige stijlen. Er zijn drie tijdloze en elegante opties: de L-, C- en U-vormige uitloop, verkrijgbaar in twee stijlvolle afwerkingen.

[lasso ref=”grohe-red-3in1-kokendwaterkraan-u-uitloop-7l-boiler-mengventiel-chroom-30144001-bol-com” id=”4324″ link_id=”1649″]

GROHE Red 3-in-1 keukenmengkraanGROHE Red keukenkraan

Kun je een GROHE heetwaterkraan combineren naast een bestaande kraan?

Misschien heb je al een hoogwaardige kraan in je keuken. Dan is de GROHE Red Mono de perfecte oplossing. De kleinere Mono levert alleen kokend water en past perfect naast je bestaande kraan. Je kunt kiezen uit twee elegante uitloopvormen.

Conclusie over de GROHE heetwaterkranen

We leven in een instant wereld vandaag de dag, dus waarom zou je wachten op perfect gekoeld, bruisend of kokend water in Nederland? GROHE heetwaterkranen met de varianten GROHE Blue en GROHE Red leveren een perfecte smaak en 100 °C direct uit de heetwaterkraan: “Water wordt opnieuw uitgevonden door GROHE”. Perfecte smaak direct uit de kraan met ongebotteld water van Grohe Blue Home en 100°C direct uit de heetwaterkraan met kokend heet water op verzoek van GROHE Red. GROHE heetwaterkranen zijn ontworpen om mooi te staan in je keuken. Kies welke combinatie perfect past bij jouw keukenwensen.


Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.

 

Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.