Topper matras
Topper matras kopen

Topper matras

Wil je een topper matras kopen? Beste matras toppers getest

Een comfortabele matras is essentieel voor een goede nachtrust. Veel bedrijven proberen de beste matrassen op de markt te verkopen met functies zoals traagschuim, afstandsbedieningen voor verstelbaarheid en de mogelijkheid om een ​​uniek bed te creëren dat perfect bij je past. Hoewel deze functies je de meest comfortabele matras kunnen bieden, komen ze met een flink prijskaartje. Als je op zoek bent naar een comfortabele matras zonder de bank te breken, is een bovenmatras perfect voor je.

Matrastoppers zijn honderden euro’s goedkoper dan nieuwe matrassen, en sommige bevatten coole functies. We hebben een reeks matrastoppers getest met verschillende texturen, materialen en functies om de beste op de markt te bepalen.

[lasso ref=”ada-sleep-topper-matras-180×200-koudschuim-hr50-9-cm-dik-extra-comfort-bol-com” id=”2261″ link_id=”501″]

Beste matras topper

Wil je binnenkort een matras topper kopen en heb je behoefte aan een overzicht van de beste toppers? Wij hebben voor je een handig overzicht gemaakt van de beste matras toppers om verschillende redenen. Waar je ook naar op zoek bent, hieronder vindt  je meer informatie.

Afbeelding Producten Actuele Prijs
Topper matras
Topper Matras Koudschuim – 90×200
Bekijk product
Matras topper Nice Dreams – 3D Air Hotel Topper – 140 x 200 cm Bekijk product
Beste matras topper Troonz Matras One – Koudschuim Visco Matras 90 x 200 cm Bekijk product
Matras topper kopen Dreamlab Topper matras 160 x 200 cm Bekijk product
Koudschuim topper Soft Sense Koudschuim Topper 90 x 220cm Bekijk product

Waarom een topper op je matras?

Veel mensen gebruiken matras toppers voor een zachtere, meer comfortabele slaap. Matras toppers zijn er in veel verschillende maten die zeker passen op de top van bijna elke matras. Matras toppers zijn niet alleen comfortabel en passend, ze zijn ook veel betaalbaarder dan een nieuw matras. Gewone matrassen kosten tussen de €200 en €900 euro, terwijl de meeste matras toppers tussen de €100 en €400 euro kosten.

Hoe voorkom je dat een matras topper gaat schuiven?

Matras toppers zijn een meer betaalbare manier om je matras comfortabeler te maken, maar een veel voorkomende klacht is dat ze er te gemakkelijk afglijden. Matras toppers kunnen glijden omdat de hoes te glad is, het ontbreken van een hoofdeinde, of het is de verkeerde maat.

[lasso ref=”troonz-matras-one-koudschuim-visco-matras-90-x-200-traagschuim-topper-matras-bol-com” id=”2248″ link_id=”502″]

Dus, hoe kun je voorkomen dat je matras topper gaat schuiven?

Strak hoeslaken
Je kunt een strak hoeslaken over de topper gebruiken om hem op zijn plaats te houden. Door hier een laken overheen te doen ontstaat wrijving, waardoor de matras niet kan verschuiven. Als het moeilijk is om een laken te vinden dat zowel de topper als de matras niet kan bedekken, heb je de mogelijkheid om een plat laken onder het bed te stoppen, dat de matras en de topper bij elkaar zal houden.

Antislipmat
Een antislipmat tussen de matras en de topper kan wegglijden voorkomen. Je kunt dezelfde antislipmat gebruiken die u ook op de douchevloer vindt. Als je geen mat kunt vinden die groot genoeg is, kun je er twee of meer naast elkaar leggen.

Ducttape
Duct tape kan bijna alles bij elkaar houden, dus is het logisch dat je het kunt gebruiken om te voorkomen dat je matras topper gaat schuiven. Vouw gewoon zoveel ducttape als je nodig hebt tussen de matras en de topper om hem op zijn plaats te houden. Vermijd echter lijmsprays of vloeistoffen, want die kunnen vlekken op je matras maken.

Veiligheidsspelden
Veiligheidsspelden zijn de handigste en goedkoopste optie, omdat velen ze in huis hebben liggen. Je kunt de matras en de topper aan elkaar vastspelden met zoveel veiligheidsspelden als je nodig hebt. Pas wel op dat je jezelf niet prikt!

[lasso ref=”soft-sense-koudschuim-topper-65cm-dik-cooltouch-comfort-foam-topdek-matras-180x210cm-bol-com” id=”2255″ link_id=”503″]

Soft Sense HR40 – Beste voor comfort

De Soft Sense HR40 matras topper is de beste optie voor luxe comfort. Deze topper, gemaakt van hoog veerkrachtig koudschuim, beschermt tegen overmatige warmte. Ook voorkomt hij vochtophoping voor een verkwikkende nachtrust. Veel topklasse hotels kiezen de Soft Sense HR40 voor hun matrassen.

De 6 cm Soft Sense matras-topper, omhuld met een speciale CoolTouch dubbeldoeks stof, stimuleert de ventilatie. Deze stof bevat drie ritsen, waardoor hij gemakkelijk te verwijderen en te wassen is. Met een comfortklasse 3-Medium en 14 maten is deze verfrissende matras topper er zeker van dat u een heerlijke nachtrust zult hebben.

Voordelen:

  • Vochtigheidsmanagement
  • Geschikt voor verstelbare bodems
  • Lichtgewicht
  • Snel drogend
  • Hygiëne Garantie.
[lasso ref=”soft-sense-koudschuim-topper-65cm-dik-cooltouch-comfort-foam-topdek-matras-180x210cm-bol-com” id=”2255″ link_id=”498″]

Nasa Hybrid – Topper matras het beste tegen allergieën

Mensen met allergieën hebben vaak moeite met slapen vanwege hoest, congestie en andere symptomen. De Nasa Hybrid matras-topper is ontworpen om dergelijke symptomen te helpen verlichten. De lage tegendruk zorgt voor een gemakkelijkere en helderdere ademhaling gedurende de nacht.

Deze 5 cm matras-topper, gemaakt van traagschuim, is visco-elastisch, zodat hij reageert op lichaamswarmte, waardoor de matras zachter wordt. Veel ziekenhuizen gebruiken de Nasa Hybrid matras topper vanwege de voordelen voor de gezondheid en het comfort.

Voordelen:

  • Goede kwaliteit
  • Stevig
  • Mooi design
  • Betaalbaar.
[lasso ref=”topper-traagschuim-nasa-hybride-cooltouch-160×200-7-cm-bol-com” id=”2258″ link_id=”499″]

De Ada Sleep matras topper is de beste matras topper in prijs/kwaliteitsverhouding. Ada Sleep is trots op de beste kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen een matras topper kan kopen. Deze topper biedt premium comfort en is verkrijgbaar in zowel koudschuim als traagschuim. De 9 cm Ada Sleep topper begint bij €83 euro en wordt gratis bij je thuisbezorgd. Wat nog beter is, is dat deze topper verkrijgbaar is in 33 maten! Zorg ervoor dat je de Ada Sleep topper minstens 72 uur gebruikt om maximaal te kunnen genieten van de voordelen van de topper.

[lasso ref=”ada-sleep-topper-matras-180×200-koudschuim-hr50-9-cm-dik-extra-comfort-bol-com” id=”2261″ link_id=”500″]

Voordelen van het kopen van een matras topper

De aankoop van een matras topper biedt je extra comfort en kan de levensduur van je matras nog wat verlengen. Maar denk eraan dat je de aankoop van een nieuw matras niet helemaal kunt vermijden. Als je huidige matras in een slechte staat is, kun je beter gaan sparen voor een nieuwe. Als je huidige matras te warm of te koud is, kan ook dat probleem worden opgelost.

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras topper?

Bij het kopen van een matras topper, moet je rekening houden met verschillende factoren en je persoonlijke context. Er zijn verschillende materialen beschikbaar en elk materiaal heeft voor- en nadelen. Traagschuim geeft een fantastische ondersteuning, maar latex is frisser. Veren zijn superzacht, maar ze zijn niet ideaal als je last hebt van rugpijn. Controleer de afmetingen van je bed om er zeker van te zijn dat je een matras topper koopt die goed past. Andere factoren om rekening mee te houden zijn de prijs, hoe gemakkelijk hij schoon te maken is en of hij allergenen in zijn materialen bevat.

[lasso ref=”nice-dreams-3d-air-hotel-topper-tweepersoons-140×200-zachte-topper-voor-matras-bol-com” id=”2245″ link_id=”504″]

Over de de auteur
Sarah Witteveen
Sarah Witteveen is een interieurdeskundige en woonspecialist doordat zij de opleiding Vastgoed en Makelaardij heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als makelaar gewerkt en interieurspecialist bij de Arena Boulevard in Amsterdam. Sarah werkt met veel plezier aan alle artikelen op Wooninformatie.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse producten. Zelf houdt ze het meeste van de keukenartikelen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag een diner maakt voor de kids en haar man.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.